Дечје позориште из Москве 4. октобра у Београду

Танјуг

субота, 21. 09. 2019. у 23:20

Дечје позориште из Москве 4. октобра у Београду

Руски дом у Београду / Фото: google.com/maps

Дечје музичко позориште младог глумца из Москве извешће музички спектакл "Фантазије на тему Дунаевског" 4. октобра у Руском дому у Београду
Дечје музичко позориште младог глумца из Москве извешће музички спектакл "Фантазије на тему Дунаевског" 4. октобра у Руском дому у Београду, најавили су данас организатори.


Дечје музичко позориште једино је професионално музичко позориште у Русији, лидер дечјег театралног покрета у Русији.


Уметнички руководитељ позоришта је заслужени уметник Русије, Александр Љвовић Фјодоров.


Спектакл "Фантазије на тему Дунаевског" који сачињавају песме, музика, оперете, музике из најпопуларнијих совјетских филмова који су ушли у историју кинематографије.


Спектакл је посвећен 75. годишњици Победе у Великом Отаџбинском рату и показује најемотивније тренутке, реалну причу, емоције и осећаје из првих дана до победе, повезани са растанком, бригом, болом за губитство и радости за повратком. Штафету памћења примају већ праунуци победника.


Прочитајте још: Позориште “Пинокио”-45 година креирања маштовитијег и срећнијег света


Циљ нашег спектакла није само да се он представи, него, и да се деци и младима, дозволи да науче и задржају историју своје породице, нашег језика и народа.


Завршни блок програма представља гледаоцима савремену Москву, деведесетих година прошлог века и прве деценије овог.


Јарка плесачка атмосфера мења се са савременој градској лирици, то је музички доказ љубави према нашем главним градом, таквим различитим и вољеним

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације