Премијера филма Војна академија 5 2. октобра у Сава Центру

Танјуг

04. 09. 2019. у 22:28

Премијера филма Војна академија 5 2. октобра у Сава Центру

Илустрација / Фото Н. Скендерија

Ново филмско остварење доноси авантуре познатих јунака који пролазе кроз нове животне изазове
Свечана премијера филма "Војна академија 5", одржаће се 2. октобра 20.30 сати у Сава центру, а већ наредног дана филм ће почети са приказивањем у биоскопима широм земље и региона, најавили су организатори.


Ново филмско остварење доноси авантуре познатих јунака који пролазе кроз нове животне изазове.


Од пословних, попут капетана Данијела Стошића, који покушава да се врати старој љубави - летењу, до животних, попут Роксанде и Васиљевића, који ће се борити за опстанак везе, али и Саше и Клисуре, који ће се борити за потомство.


У новом наставку публика ће имати прилику да прати и авантуре младих потпоручника који се труде да преживе у дивљини, на обуци за специјалну јединицу, када ће на тест издржљивости доћи њихова пријатељства и љубавне везе.


На радост гледалаца, дружимо се поново са омиљеним глумцима.


У главном улогама и у овом наставку су Бојан Перић, Нина Јанковић, Јелисавета Орашанин Теодосић, Милош Тимотијевић, Славен Дошло, Андреа Ржаничанин, Ваја Дујовић, Анђела Јовановић, Вучић Перовић, Виктор Савић, Ðорђе Стојковић, Миодраг Драгићевић, Јован Јовановић, Давор Голубовић, Иван Михаиловић, Олга Одановић, Драгана Дабовић...


Екипи су се прикључили Танасије Узуновић, Бранка Пујић, Драган Петровић Пеле, Миодраг Мики Крстовић, Гордана Пауновић, Татјана Венчеловски и Дарко Томовић.


Режију потписује Дејан Зечевић, сценаристи су Жељко Хубач и Зорица Цвијетић, костимограф је Лана Павловић, сценограф Александар Цвијановић, а монтажер Александар Поповић.


Филм је снимљен у продукцији куће Нира Про, а за дистрибуцију је задужена кућа Арт Виста.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације