ГЛУМИЦА Мирјана Карановић је, према тврдњама организатора манифестације "Мермер и звуци" у Аранђеловцу, одбила да одигра у суботу представу "Балава" јер јој се, наводно, није допала расвета.

- Она је заиста потребна за ту представу - наводи в. д. директора манифестације Катарина Перовић. - Глумица је негодовала све гласније, да би, након изласка на бину, почела да псује и говори како јој не пада на памет да игра по врзинама и шумама.

Организатори за "Новости" додају да се све догодило неколико сати пре извођења представе и да су проблеми могли да се реше.

Са друге стране, у саопштењу продукције "Хартефакт" наводи се да извођење "Балаве" није отказала глумица, већ сама продукција, два сата пред почетак, јер "домаћини нису обезбедили минумум услова за играње". Истиче се да није реч о хировитом чину, или да се неком није допао Аранђеловац, манифестација "Мермерни звуци" или сам аранђеловачки парк.

Мирјана Карановић није желела детаљније да коментарише немили догађај.


ПРОЧИТАЈТЕ И:ФИЛМСКИ СУСРЕТИ: Почаст за глумце који су нас напустили (ФОТО)- Све информације се налазе у саопштењу које је "Хартефакт" упутио јавности - каже глумица за наш лист. - Ја једино очекујем да од организатора манифестације "Мермер и звуци" ових дана добијем извињење.