НОВОСТИ И ХАРМОНИЈА КЊИГЕ ДАРУЈУ: 5 примерака књиге Тражи и добићеш - Естер и Џери Хикс; Добитници су:

Новости Онлине

26. 07. 2019. у 10:24

НОВОСТИ И ХАРМОНИЈА КЊИГЕ ДАРУЈУ: 5 примерака књиге Тражи и добићеш - Естер и Џери Хикс; Добитници су:
"Новости" и "Хармонија књиге" дарују пет примерака књиге "Тражи и добићеш" од Естер и Џери Хикс. Добитници су:
"Новости" и "Хармонија књиге" дарују пет примерака књиге "Тражи и добићеш" од Естер и Џери Хикс.

Добитници су:

Саша Мандић
Мира Матовић
Александра Ђекић
Гвозден Грујић
Милена Трифуновић


О КЊИЗИ

Ово је књига о вашем поновном усклађивању с енергијом Извора. Она говори о вашем поновном буђењу у јасновидости, доброти и снази које вас чине као личност. Написана је да би вам помогла да се свесно вратите спознаји да сте слободни и да сте то одувек били - и да ћете увек бити слободни да правите сопствене изборе.

У овој фасцинантној књизи Естер и Џери Хикс представљају учење не-физичког ентитета Абрахама, које ће вам помоћи да научите како да манифестујете своје жеље и живите радосним и испуњеним животом.

Уз помоћ Абрахама, схватићете како на ваше здравље, односе с људима, финансијско стање и сва остала подручја живота, утичу закони Универзума који управљају вашом просторно -временском стварношћу, и открићете моћне процесе који ће вам омогућити да се ускладите са позитивним током свог живота јер сте рођењем стекли право на све оно што је добро.

Добробит је темељ овог Универзума. Добробит је темељ свега што постоји. Она тече према вама и кроз вас. Потребно је само да јој дозволите. Попут ваздуха који удишете, све што је потребно јесте да се отворите, опустите и повучете је у своје биће. Ова књига говори о свесном допуштању да се природно повежете с бујицом добробити.

Њена сврха је да се присетите ко сте заправо, како бисте могли да наставите да креирате своје животно искуство на начин на који сте намеравали пре но што сте доспели у ово физичко тело и у ово величанствено искуство у којем сте намеравали да у потпуности изразите своју слободу на бескрајне, радосне, стваралачке начине.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације