Славни глумац упутио поздрав Србији (ВИДЕО)

Танјуг

среда, 03. 07. 2019. у 09:41

Славни глумац упутио поздрав Србији (ВИДЕО)

Фото Танјуг-АП

Филм "Спајдермен: Далеко од куће" Џона Вотса, од сутра је у српским биоскопима
Филм "Спајдермен: Далеко од куће" Џона Вотса, који је премијерно приказан у Холивуду, од сутра је у српским биоскопима, а глумац Том Холанд који тумачи главну улогу упутио је поздрав публици у Србији.

"Поздрав свим Спајдермен фановима у Србији. Спајдермен долази у Европу, а мој нови филм ''Спајдермен: Далеко од куће'' долази у ваше биоскопе. Купите карте", поручио је Холанд у видео поруци.

"Спајдермен: Далеко од куће" радњом се директно наставља на хит "Осветници: Крај игре" и у домаће биоскопе стиже сутра, а најнестрпљивији фанови имаће прилику да га погледају дан раније на претпремијерним пројекцијама.

Питер Паркер је одлучио да летњи одмор први пут проведе са својим најбољим пријатељима Недом, Ем Џеј и остатком екипе путујући по Европи.

Међутим, Питеров план да запостави своје суперјуначке дужности на неколико недеља брзо се изјаловио када је он невољно пристао да помогне Нику Фјурију (Семјуел Ел Џексон) у откривању ко стоји иза напада мистериозних створења која шире хаос широм старог континента.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -Кинотека: Сто четрдесет ремек-дела

Уместо мирног разгледања Венеције и Лондона, чекају га обрачуни са новим непријатељима, укључујући и Мистериа (Џејк Џиленхал).

Пред Спајдеменом је сада тешка битка јер у потпуно новим околностима мора да спашава свет и заштити своје пријатеље, а очекује га и неочекивани нови савез.

Поред Холанда, Ел Џексона и Џиленхала, играју Мариса Томеј, Зендаја Мери Колман, Тони Револори, Џејкоб Баталон, Џек Би Смув и Њуман Акар.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације