“Новости” и “Хармонија књиге” дарују читаоцима нашег портала пет примерака књиге "Истина је у вама", ауторке Гордане Биенарт.

ДОБИТНИЦИ СУ:

Дејан Огњеновић


Весна Томић


Наташа Костић


Татјана Џелетовић


Јелена Бискуповић


О КЊИЗИ

Прошлост и будућност не постоје све док не помислите на њих.

Гордана Биернат се као једина из Европе нашла на листи Опре Винфри под називом Super Soul 100 Teacher - групи пробуђених духовних учитеља и визионара који помажу развоју човечанства.

Њени искрени и инспиративни твитеви дају подстрек стотинама хиљада људи широм света, уливајући им веру у себе и своје моћи. Мудрошћу садржаном у књизи Истина је у вама, Гордана подстиче своје читаоце да постану свесни свог истинског потенцијала и унутрашње моћи, подсећајући их на то ко су заиста и зашто су овде.

Све „истините мисли” дате у овој књизи имају један једини циљ - да вам помогну да разумете себе и своје место и улогу у свету.

Између осталог, сазнаћете:

Како закон привлачења заиста функционише;

На који начин ваше мисли, уверења и речи утичу на то како креирате своју реалност;

Како можете да промените своја сећања;

Зашто ваша будућност не зависи од ваше прошлости.

Ову књигу можете да користите и као свој лични водич у тренуцима недоумице. Довољно је да поставите питање, отворите књигу на било којој страници и прочитате синхроницистички добијени одговор.

Ми смо заиста моћна бића. Све што се дешава између нашег првог и последњег удаха имамо моћ да трансформишемо, променимо и обликујемо тако да нам буде од користи. Оно што вам се десило у прошлости, кад сте били дете, није ваша одговорност. Оно што радите с тим искуствима - сећањима - САДА, то јесте ваша одговорност.