“Новости” и “Хармонија књиге” дарују читаоцима нашег портала пет примерака књиге "Моћ жене", аутора Лујзе Хеј.

ДОБИТНИЦИ СУ:


Сања Ђорђевић


Ивана Пешић


Анђела Бачевић


Милена Урошевић


Тамара Божиловић


О КЊИЗИ

Свака од нас мора научити да цени свој живот и своје способности исто онолико колико су нас учили да ценимо туђе.

Жене се већ дуго боре да преузму контролу над својим животима. Лујза Л. Хеј показује вам како да постанете снажна и моћна бића. Без обзира на то каква вам је прошлост, можете се издићи изнад ње и стићи до врха. Лујза наглашава да су свест о сопственој вредности и самопоуздање најјача оруђа у рукама савремених жена. Пред женама нашег доба простире се цео свет - могу се уздићи онолико колико верују у себе.

Оснаживање жена најважнији је предуслов за унапређивање планете. Ако су жене потлачене, сви губе. Кад су жене на добитку, сви напредујемо.

Самопоуздање и самопоштовање највеће су драгоцености сваке жене. Ако немамо те особине, треба да их развијемо. Ако имамо свест о сопственој вредности, нећемо трпети злостављање нити инфериоран положај. Потпадамо под туђу доминацију само ако верујемо да нисмо довољно добре или да смо безвредне.

Оснаживање жена не подразумева протеривање мушкараца. Злостављање мушкараца подједнако је лоше као и злостављање жена. Такво понашање спречава нас да напредујемо, а мислим да смо довољно дуго стагнирале. Ако сваљујемо кривицу на себе, мушкарце или друштво, нећемо побољшати свој положај, већ ћемо остати беспомоћне. Оптуживање је чин немоћи.

КАКО ДО КЊИГЕ

Потребно је укуцати ВН (размак) име и презиме, и-мејл адресу и послати на 1055.

Вратиће се порука да је СМС примљен. Цена поруке је 36 динара + основна цена поруке.

Молимо Вас да приликом куцања користите српске карактере (ш, ч, ћ,...) , како не би дошло до забуне код имена.

Имена добитника ће бити објављена накнадно, након провере пристиглих СМС порука, у оквиру овог текста.

Сви добитници ће путем и-мејл адресе, коју су навели у поруци, бити обавештени како могу преузети књигу. Поруке можете слати до 15 часова.