Премијера представе „СВИ СМО ПРИЧЕ – Која је твоја?“ на сцени Културног центра „Чукарица“

В. Н.

12. 04. 2019. у 16:13

Премијера представе „СВИ СМО ПРИЧЕ – Која је твоја?“ на сцени Културног центра „Чукарица“
Једна од најоригиналнијих представа Студија "БИС!" враћа се на сцену после две године, са новом генерацијом младих глумаца

У петак 19. априла у 20 часова на сцени Културног центра „Чукарица“ на Бановом Брду, Драмски студио „БИС!“ из Београда одиграће премијеру обновљене представе "СВИ СМО ПРИЧЕ - Која је твоја?" у режији глумца Павла Јеринића.

Једна од најоригиналнијих представа Студија "БИС!" враћа се на сцену после две године, са новом генерацијом младих глумаца.

Потпуно оригиналан драмски текст , чији су аутори млади људи и глумци, настао је кроз радионичарски рад а затим на сцени доживео свој пуни сјај.

Млади глумци у овом комаду показаће публици како изгледа чаролија стварања једног драмског текста и како се игра сам живот, као и то како изгледа наћи се у улози себе, нас и других. Представа је намењена младима од 13 до 99 година.

У представи играју: Анђела Алавиревић, Василије Првуловић, Адријана Мулић, Риста Милутиновић, Ивона Илић, Огњен Милошевић, Ива Ивановић, Алекса Милошевић, Андрија Шушић, Катиа Реyманн, Наталија Мусић И Теодора Сићовић.

Аутори текста су чланови драмског Студија “БИС!” , режија Павле Јеринић и продукција Драмски студио “БИС!”.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације