У ЧАСТ МИЛИВОЈА ЖИВАНОВИЋА: Бранко Кнежевић победник фестивала

Д.Н.

28. 02. 2019. у 12:45

У ЧАСТ МИЛИВОЈА ЖИВАНОВИЋА: Бранко Кнежевић победник фестивала

Бранко Кнежевић са наградном репликом шешира Миливоја Живановића; Фото: Центар за културу Пожаревац

За укупног победника Аматерских глумачких свечаности „Миливојев штап и шешир“, проглашен је Бранко Кнежевић, за тумачење улоге Луке Лебана у представи „Професионалац“, у извођењу Милановачког аматерског позоришта
ПОЖАРЕВАЦ – За укупног победника Аматерских глумачких свечаности „Миливојев штап и шешир“, проглашен је Бранко Кнежевић, за тумачење улоге Луке Лебана у представи „Професионалац“, у извођењу Милановачког аматерског позоришта. Као глумац вечери, он је освојио реплику штапа Миливоја Живановића, коју је сада, као укупни победник, комплетирао и репликом шешира чувног глумца.


Осим Кнежевића, у конкуренцији за главну награду било је још четворо најбољих глумаца вечери: Александра Пантић из Београда, Миа Продић из Шида, Илија Ивановића из Крагујевца и Снежана Мандрашевић из Пожаревца. Након проглашења победника, у његову част, на затварању фестивала глумци смедеревског „Креативног хаоса“ извели су представу „Мурлин Мунро“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: "МИЛИВОЈЕВ ШТАП И ШЕШИР":Снежана Мандрашевић победник четврте вечери

Наредни позоришни фестивал који се у Пожаревцу одржава биће Глумачке свечаности „Миливоје Живановић“, на којима ће се, од 2. до 7. априла, надметати глумци професионалних позоришта Србије.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације