ЊЕГОВА екселенција амбасадор Црне Горе у Србији Бранислав Мићуновић и директор Културног центра Новог Сада Бојан Панаотовић разговарали су вечерас уочи отварања изложбе, у оквиру манифестације Дунавски дијалози, сагласивши се о неопходности пријатељства, сарадње и дијалога Србије и Црне Горе.

Панаотовић је амбасадора Мићуновића обавестио о одличној сарадњи коју КЦНС негује са КИЦ „Будо Томовић“ из Подгорице, као и о сјајним ефектима Конференције о регионалној стабилности одржаној у јуну ове године у КЦНС.

Прочитајте још:
ИЗЛОЖБА ФОТОРЕПОРТЕРА "НОВОСТИ": Седам векова Крупе

Амбасадор Мићуновић је изразио велико задовољство посетом Културном центру Новог Сада, предложивши да се заједничим снагама у току наредне године уприличи низ панел дискусија на тему интензивирања пријатељства и добрих односа Србије и Црне Горе.

У КЦНС је вечерас изложбом уметничких радова Ненада Шошкића и Ивана Шулетића отворена
манифестација Дунавски дијалози која је осмишљена као успостављање дијалога међу уметницима. У претходним издањима фестивала одржани су српско-мађарски, српско-аустријскии српско-словеначки дијалози. Ове године, упоредо се представљају истакнути уметници из Црне Горе и Србије.

Прочитајте још:
Линча сам убедио да излаже у Србији

Изложбу која ће трајати до 25.септембра, отворио је амбасадор Мићуновић.