Љубавни децембарски хороскоп

Новости Онлине

10. 12. 2015. у 22:17

Љубавни децембарски хороскоп

Thinkstock

Звезде су решиле да "зачине ствари" у децембру - немојте да будете изненађени...

Ован

Делујете врло привлачно и инспирисани сте за нову емотивну улогу, љубавну романсу или страствену везу. Нови догађаји уносе лагани немир у ваш породични или љубавни живот. Под утицајем снажних емоција често мењате своје расположење или одлуке. Али, талас нових и узаврелих емоција представља пут до заједничке среће. Важно је да усрећите свог партнера или да осећате узајамну наклоност.

У љубавној перспективи, добро се добрим враћа. Имате утисак да лако освајате различите особе које побуђују вашу емотивну пажњу. Уколико сте млади или слободни, уживајте у новим сусретима у складу са својим емотивним потребама. Слободно померите неке досадашње границе и успоставите нове критеријуме вредности у заједничком или љубавном животу.

Сугестија: Ваши срећни дани за љубавне сусрете, као и за неке пријатне догађаје су: 1, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 13. и 14. децембар. Пријатни сусрети и складни љубавни односи Вас очекују са: Овном, Близанцима, Лавом, Вагом, Стрелцем, Водолијом и Рибама. Будите опрезнији: 2, 3, 5, 10, 11. и 15. децембра. Избегавајте конфликте са: Биком, Раком, Девицом, Шкорпијом и Јарцем.

Бик

Осећате занос и стало вам је да склопите свој љубавни мозаик у скоро идеалну слику. Нови емотивни догађаји уносе лагани немир у ваше расположење. Неко у вама побуђује чаробне мисли или плиму топлих осећања. Упорно покушавате да остварите равнотежу између својих мисли и осећања, али то је немогуће без нечијег присуства. Мала задовољства представљају пут ка великој срећи, али само у заједничком преплитању мисли и осећања.

Потребно је да искрено разговарате пред својим партнером или да отворено преиспитате заједничке планове. У љубави не треба играти погрешну улогу, заваравајући се да је могуће заштитити се од емотивног разочарења. Покажите свом партнеру, да увек постоји неки лепши или срећнији пут до заједничке среће. На срећу ваши "љубавни снови" и планови могу да се остваре.

Сугестија: Ваши срећни дани за љубавне сусрете, као и за неке пријатне догађаје су: 2, 4, 6, 7, 8, 12, 13. и 15. децембар. Пријатни сусрети и складни љубавни односи Вас очекују са: Девицом, Вагом, Раком, Стрелцем и Рибама. Будите опрезнији: 1, 3, 5, 9, 10, 11. и 14. децембра. Избегавајте конфликте са: Овном, Биком, Близанцима, Шкорпијом, Водолијом, Јарцем и Лавом.

Близанци

Имате утисак да се у свом љубавном животу суочавате са пролазном кризом, партнер вам даје до знања да очекује заједнички договор. Покушавате да решите своје унутрашње дилеме и сумње, стога осећате емотивну несигурност или спутаност. чини вам се да партнер нема довољно разумевања за ваше потребе, тако да чести конфликти утичу на ваше променљиво расположење. Склони сте чешћим изливима љутње и помало провоцирате свог партнера.

Недостатак оптимизма покушавате да надоместите неким спољашњим забавама. Важно је да се не залећете у својим проценама или да проверавате нечије емотивне намере. Будите довољно стрпљиви и мудри у ишчекивању на расплет, могућа је љубавна романса, али тек на "други поглед". Крајем месеца очекују вас позитивне промене, партнер ће се приклонити вашим жељама. Могуће је и да ћете упознати једну атрактивну особу, која ће испунити ваше основне критеријуме и очекивања.

Сугестија: Ваши срећни дани за љубавне сусрете, као и за неке пријатне догађаје су: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 12, 13. и 15. децембар. Пријатни сусрети и складни љубавни односи Вас очекују са: Биком, Овном, Раком, Девицом, Вагом, Шкорпијом, Стрелцем, Јарцем и Рибама. Будите опрезнији: 1, 6, 9, 11. и 14. децембра. Избегавајте конфликте са: Близанцима, Лавом и Водолијом.

Рак

У повременим налетима велике инспирације делујете врло заносно и водите активан друштвени живот, често се налазите у прилици да остварите нове или необичне љубавне контакте. Ипак, ваше емотивно интересовање за одређену особу није трајног карактера. Не желите емотивно везивање и смишљате бројне изговоре, како бисте оправдали своје ћудљиво расположење и понашање.

Нема потребе да избегавате емотивну везу или одговорност. Импонује вам сазнање да се налазите пред радозналим погледима и да препознајете емотивне сигнале, слободно одговорите на различите изазове у складу са својим статусом и афинитетима. Квалитет који проистиче из љубавне везе представља Вашу интимну срећу и позитивно утиче на вашу комплетну појаву или на самопоуздање.

Сугестија: Ваши срећни дани за љубавне сусрете, као и за неке пријатне догађаје су: 1, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 13. и 14. децембар. Пријатни сусрети и складни љубавни односи Вас очекују са: Раком, Лавом, Вагом, Девицом, Шкорпијом и Стрелцем. Будите опрезнији: 2, 6, 9, 12. и 15. децембра. Избегавајте конфликте са: Јарцем, Биком, Водолијом, Рибама, Овном и Близанцима.

Лав

Налазите се у сјајној прилици да остварите хармонију заједничког живота или своје љубавне жеље. Осећате потребу да увеличате неке догађаје у кругу породице или у односу са вољеном особом. На срећу, ваш љубавни стил делује врло изазовно или подстицајно на партнера. Имате прилику да чујете позитивне коментаре о свом изгледу или понашању, годи вам нечија емотивна наклоност и пажња.

Особи која вам се допада јасно дајете до знања да преферирате хармоничан однос, узбудљиву љубавну романсу или страсну везу. Уколико сте млади или слободни, прижељкујете нову љубавну романсу. Уживајте у новим љубавним изазовима, али будите и довољно искрени у изражавању својих осећања. Љубавна срећа је достижна, само када се налазите у друштву особе која одговара Вашем укусу и афинитетима.

Сугестија: Ваши срећни дани за љубавне сусрете, као и за неке пријатне догађаје су: 1, 2, 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12. и 15. децембар. Пријатни сусрети и складни љубавни односи Вас очекују са: Биком, Раком, Лавом, Девицом, Вагом, Шкорпијом, Стрелцем, Јарцем и Рибама. Будите опрезнијии: 4, 6, 8, 13. и 14. децембра. Избегавајте конфликте са: Овном, Водолијом и Девицом.

Девица

Све чешће у љубавном животу делујете заносно и задовољно, прија Вам третман који добијате у друштву вољене особе. желите да искристалишете своја осећања и да одредите своја емотивна очекивања. Имате довољно снаге само када се уз Вас налази особа са којом можете да поделите своје мисли, емоције или инспирацију.

Знаци пажње или нежности које показује ваш љубавни партнер, уносе осећање блискости у ваш заједнички живот. Уколико сте млади или слободни, имате сјајну прилику да остварите бројне емотивне контакте или нову љубавну романсу у складу са својом визијом. У периоду од 12. децембра, очекују вас нови емотивни контакти и необична љубавна прилика. Љубавна романса је понекад чудна, али без узајамне размене искрених осећања она губи своју вредност и значење.

Сугестија: Ваши срећни дани за љубавне сусрете, као и за неке пријатне догађаје су: 1, 4, 5, 6, 7, 9, 11. и 13. децембар. Пријатни сусрети и складни љубавни односи Вас очекују са Овном, Вагом, Стрелцем, Водолијом и Рибама.

Будите опрезнији: 2, 3, 8, 10, 12, 14. и 15. децембра. Избегавајте конфликте са Раком, Лавом, Биком, Девицом, Близанцима, Шкорпијом и Јарцем.

Вага

У позитивном духу стало Вам је да превазиђете емотивну кризу кроз коју пролазите и налазите се пред новом одлуком, коју желите да саопштите свом партнеру. Понекад није лако остварити развнотежу између гласа разума и својих осећања.

Партнер изражава своје негодовање и покушава да Вас увери у другачији начин размишљања. Разговор или подршка блиских пријатеља, увек делују позитивно на Ваше расположење и самопоуздање. Емотивне дилеме је могуће разрешити, али уз додатно стрпљење и време. Извесно удаљавање од вољене особе треба да вас подстакне на добро решење. Ако сте млади или слободни, љубавни сусрети и контакти делују као замена за неке неостварене жеље које имате. На срећу, очекује вас добар љубавни епилог или заједничко задовољство.

Сугестија: Ваши срећни дани за љубавне сусрете, као и за неке пријатне догађаје су: 2, 3, 6, 7, 10, 11, 12. и 15. децембар. Пријатни сусрети и складни љубавни односи Вас очекују са: Биком, Раком, Девицом, Шкорпијом, Стрелцем, Јарцем и Рибама. Будите опрезнији: 1, 4, 5, 8, 9, 13. и 14. децембра. Избегавајте конфликте са: Овном, Близанцима, Лавом, Вагом и Водолијом.

Шкорпија

Све чешће осећате романтичну ноту у свом расположењу и имате појачану потребу за љубавном хармонијом. Уживајте у лепим стварима и дозволите себи прави емотивни занос, јер све што је лепо може бити инспиративно и чаробно уколико то заиста желите. На вама је да покренете иницијативу и да се наметнете у друштву љубавног партера или особе која Вам се допада.

Уколико сте млади или слободни, предстоје вам бројни сусрети или необичне љубавне авантуре у којима ћете потпуно уживати. Важно је да сте довољно активни и да одговарате на занимљиве позиве који стижу са различитих страна. Ако имате сталног партнера, пријаће вам нови догађаји који доносе љубавну хармонију и маме осмех задовољства на лицу вољене особе. Љубавна романса је чаробно задовољство, али без искрености она губи своју вредност и значење.

Сугестија: Ваши срећни дани за љубавне сусрете, као и за неке пријатне догађаје су: 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12. и 14. децембар. Пријатни сусрети и складни љубавни односи Вас очекују са: Овном, Биком, Раком, Лавом, Девицом, Шкорпијом, Јарцем, Водолијом и Рибама. Будите опрезнији: 1, 5, 8, 13. и 15. децембра. Избегавајте конфликте са: Близанцима, Стрелцем и Вагом.

Стрелац

Заиста понекад у љубави делује као да је све могуће или доступно, нарочито уколико сте довољно надахнути и храбри да изразите своје интимне намере. Имате утисак да на вашу психолошку и емоционалну сигурност, најбоље делују неке добро испланиране или унапред изрежиране ситуације. Међутим у емотивном или страсном заносу, на крају ћете учинити оно што осећате срцем, а не главом.

Стало вам је да унапредите свој љубавни или интимни живот. Уколико постоји добра прилика њу не треба пропустити, прихватите нову љубавну романсу и емотивни изазов. Ако сте млади или слободни потенцирајте стил завођења и освајања, али сачувајте и добру меру укуса уз своје типичне манире. Потрудите се да испоштујте нечије емотивне потребе или осећања.

Сугестија: Ваши срећни дани за љубавне сусрете, као и за неке пријатне догађаје су: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13. и 14. децембар. Пријатни сусрети и складни љубавни односи Вас очекују са Биком, Раком, Девицом, Шкорпијом, Вагом, Јарцем и Рибама. Будите опрезнији: 3, 4, 10, 11. и 15. децембра. Избегавајте конфликте са: Лавом, Водолијом, Стрелцем, Близанцима и Овном.

Јарац

Повремено пролазите кроз различите фазе расположења, али јасно изражавате потребу за већим осећањем блискости, поверења или емотивне наклоности. Осећате емотивну несигурност, мада вас партнер упорно наговара да прихватите ново или компромисно решење. Међутим, вама недостаје добра воља и одлучност. Одбијате да неко на вас врши психолошки притисак и иритира вас партнерово понашање.

Имате утисак да вољена особа вешто користи заобилазан начин да оствари своје намере, што додатно подстиче ваше незадовољство. Добра воља, нежност или пажња, представљају најбољи одговор на заједничке дилеме. Ако сте млади или слободни, прихватите нечије удварање и друштво. Љубавну романсу треба пажљиво неговати, без узајамне наклности и искрености она губи своју снагу, вредност и знажење. Крајем месеца, очекују Вас сјајни догађаји, интимна срећа и љубавни процват.

Сугестија: Ваши срећни дани за љубавне сусрете, као и за неке пријатне догађаје су: 1, 3, 5, 8, 9, 11, 13. и 14. децембар. Пријатни сусрети и складни љубавни односи Вас очекују са: Лавом, Вагом, Стрелцем, Шкорпијом, Водолијом и Рибама. Будите опрезнији: 2, 4, 6, 7, 10, 12. и 15. децембра. Избегавајте конфликте са: Овном, Близанцима, Раком, Девицом, Јарцем, Водолијом и Биком.

Водолија

У љубавном животу тренутно пролазите кроз различите фазе емотивног расположења и страствених изазова. Повремено имате утисак као да вам је све дозвољено или скоро могуће. Прија вам емотивна нота или сентименталност коју Ваш партнер уноси у заједнички живот. Прижељкујете различита узбуђења, а нови догађаји у љубавном животу делују врло изазовно и пријатно.

Вешто користите своје заводничке манире, лако се препуштате инспирацији, страстима и осећању које у Вама побођује блиска особа. желите да остварите своје љубавне намере или да прекорачите досадашња ограничења у заједничком односу. Уколико сте започели неку тајну љубавну везу, могуће су изненадне промене. Учините све што је потребно да сачувате своју љубавну срећу, као и особу до које вам је заиста стало.

Сугестија: Ваши срећни дани за љубавне сусрете, као и за неке пријатне догађаје су: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 13. и 14. децембар. Пријатни сусрети и складни љубавни односи Вас очекују са: Раком, Биком, Девицом, Лавом, Јарцем, Стрелцем, Рибама и Близанцима. Будите опрезнији: 1, 8, 9. и 15. децембра. Избегавајте конфликте са: Вагом, Водолијом, Овном и Шкорпијом.

Рибе

често зрачите позитивном енергијом и делујете врло заносно или захтевно пред блиском особом. Понекад у емотивном заносу, мислите како је све могуће или лако остварити. Али, у вашем љубавном животу непрекидно се смењују неки топли или хладни таласи. Наглашене страсти и бурни изливи емоција у дужим интервалима, могу деловати врло интригантно за ваш однос са партнером.

Важно је да своје емоције, страсти и импулсе подводите под заједничка задовољства. Не будите сувише 'провокативни', јер ваш партнер сигурно заслужује додатну пажњу и наклоност. У периоду од 08. децембра, очекују вас љубавни новитети. У складу са својим темпераментом или емотивним статусом одговорите на најлепши изазов - нема разлога да сумњате у своју љубавну срећу или утицај.

Сугестија: Ваши срећни дани за љубавне сусрете, као и за неке пријатне догађаје су: 1, 3, 4, 7, 8, 9, 13. и 15. децембар. Пријатни сусрети и складни љубавни односи Вас очекују са: Раком, Биком, Лавом, Вагом, Шкорпијом, Јарцем и Водолијом. Будите опрезнији: 2, 5, 6, 10, 11, 12. и 14. децембра. Избегавајте конфликте са: Близанцима, Девицом, Рибама, Овном и Стрелцем.


Извор: astrolook.com

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације