О чему маштају хороскопски знаци?

Марина Јунгић Милошевић

08. 12. 2015. у 22:01

О чему маштају хороскопски знаци?

Thinkstock

Бик сања и о великој породичној кући, Лав да буде успешан, Вага увек машта о љубави, Рибе о одмору на рајском острву

Ован

Машта о путовању у најудаљенију тачку на планети, јер баш тамо још нико није био, али он мора покушати, па куд пукло да пукло! Жена Ован машта о неустрашивом и неодољивом авантуристи попут Зороа који ће је «отети» у сред бела дана и одвести у непознатом правцу. Мушкарци сањају о одласку на утакмицу свог омиљеног клуба коју никако неће пропустити, па макар зато не спавали три дана. И тада на некој спортској трибини у неком далеком граду, угледаће егзотичну лепотицу из својих дечачких снова, баш у тренутку када цео стадион буде одзвањао од дреке и аплауза одушевљених навијача.

Бик

Осим што машта о томе да увек има пуно пара, Бик сања и о великој породичној кући са пространом баштом и травњаком по којем трчкају деца, док он са друштвом окреће роштиљ и пијуцка пиво. Жена рођена у овом знаку машта о викенду или одмору негде на селу или у природи, окружена члановима породице са којима ће уживати у домаћим специјалитетима, претрести све породичне теме и угостити комшије. Највећи хедониста од свих знакова,Бик сања о могућности да може свима да покаже како треба и уживати у ономе што човек има или је стекао, а то обично код Бика никада није мало.

Близанци

Кадаби дан, боље рећи ноћ била довољно дуга да Близанци могу провести неограничено време на Интернету, уз игрице, «гуглање» и четовање, њиховој срећи не би било краја! Мушки Близанци маштају о томе да могу да спавају у билијар клубу, попуњавају тикете у кладионици нон стоп, а кад најзад увече стигну кући, наруче пицу и сместе се испред телевизора. Ако мушкарац Близанац замишља да је Петар Пан, онда жена Близанац машта да буде Звончица која свуда стиже, не задржава се дуго, а путује (у свом новом италијанском аутомобилу) с једним, телефонира другом, док мисли на трећег удварача.

Рак

Он највише машта, иако је у суштини врло практичан, али заправо прижељкује много више узбуђења, него што би се то на први пви поглед могло рећи. Његови снови и маштања имају везе са брзом вожњом у најновијем моделу спортског аутомобила и путовањем у неку прекоокеанску земљу или град у близини неког језера где би могао упознати лепотицу бујних облина из својих најсмелијих снова. Жена рођена у овом знаку машта о маскираном заводнику (колеги или комшији) који се ноћу пење до прозора њене собе и одводи је са собом у ноћ, док она претрнула од узбуђења, мисли да све то сања.

Лав

Циљ свих његових маштања своди се на једно – да буде успешан, али не само у професионалном смислу, већ да може да усклади свој посао са породичним обавезама. Јер, као што му је стало до каријере, Лав воли такође да води рачуна о својој породици, емотивном партнеру, деци и кућним љубимцима (посебно мачкама). Жена рођена у овом знаку сања о топлом породичном гнезду које ће бити њена оаза из снова и у којем ником неће ништа недостајати, јер ће се она сигурно побринути за то. Лав такође машта да својој деци омогући најбоље услове за школовање, бављење уметношћу или спортом који воле.

Девица

Све оно што није стигла за време радне недеље, Девица машта да заврши током викенда или одмора. Партнеру ће дати „слободан дан“, децу ће послати на часове језика, сликања или свирања, родбини ће рећи да хоће да се одмори, а она ће с уживањем, натенане прионути на сређивање нереда на свом радном столу или у радионици (направиће најзад ред у кутијама за алат), кухињи или шпајзу (сложиће све зачине и теглице по одговарајућим бојама). Али, када све дотера да буде «под конац», задовољна Девица «дохватиће се» најновијег модног часописа или омиљене књиге, и засладиће се - чоколадом.


Вага

Она увек машта о љубави, па кад год може своје снове «пресликава» и на јави јер Вага воли да ужива. Па нека су у питању и ситнице, али она уме тако да их постави на «пиједесталу» својих маштарија, да ће јој изгледати царски: излазак у нов оријентални ресторан са пријатељима, на отварање изложбе или недеље моде – ето прилике за нова познанства, дружења и зашто не, љубави (никад се не зна где «вребају» они освајачи из женских снова у виду згодних спортских типова или витких манекенки које изгледају као да су «склизнуле» са насловне стране неког модног часописа –право у наручје мушкарца Ваге).

Шкорпија

Он машта о тајној љубавној вези са сексепилном особом коју свакодневно виђа у свом комшилуку, на послу или оближњој продавници. То што она и не помишља да је предмет његових снова, Шкорпији се још више допада. Тада Шкорпија почиње да јој шаље сигнале на која она ретко успева да остане равнодушна. Већ је замишља у кожним чизмама од змијске коже са високом потпетицом, а ако је Шкорпија жена, предмет њених скривених жеља је бунтован, мачо тип одевен у кожну јакну, фармерке и каубојке који ће је «натерати» да се у потпуности потчини његовој вољи.

Стрелац

Иако често путује или се труди да буде тако, он о томе највише и машта, а у та маштања наравно укључен је и најновији модел спортског аутомобила. Сања о одласку у земљу у којој никада раније није био и тамо упозна тајанствену странкињу која ће га толико заинтригирати да неће престајати да мисли на њу. Жена Стрелац вечито жуди да отпутује, сама или са пријатељима и ужива у истраживању нових предела и упознавању нових обичаја било да испија бедуински чај у Египту, обилази Будимпешту или ужива у ритмовима Кубе. Она ће с уживањем поранити, спаковати свој ранац и кренути у нову авантуру.

Јарац

Обожава да одлута, макар у машти, у неистражене и недоступне делове света у којима никад није био или о којима је читао у романима Жила Верна. Жена рођена у овом знаку сања да се нађе усред неке велике међународне истраживачке експедиције у Африци, одевена у сафари одећу, «закамуфлирана» великим наочарима за сунце, а тамо - упознаје интригантног странца који ради на том важном пројекту. Мушкарац Јарац стално прижељкује да нађе мало слободног времена за договор са издавачем у вези са књигом коју већ дуже време има у плану или за одлазак на излет са пријатељима из планинарског клуба.


Водолија

Мушкарац Водолија машта о томе да купи најновији модел мобилног телефона који још нисте гледали у најновијем филму о Џејмс Бонду, али и да се најзад позабави са деловима за свој ауто које је успео да набави на бувљаку или преко пријатеља, а затим са тим истим пријатељима продужи увече на пиће и остане до ујутру у некој дискотеци. Није да он то и не ради, али дан је тако кратак! Жена Водолија машта о упорном, доследном, традиционалном, патријархалном (и богатом) мушкарцу којем неће моћи да одоли.

Рибе

Маштају о одмору на рајском острву из њихових снова у хладу палми или на непрегледној, белој пешчаној плажи у медитеранском месту као из бајке где мирише боровина, а оне пијуцкају ароматични коктел који им је послужио згодни бармен или конобарица одевена у хавајску сукњицу. Мушкарац рођен у овом знаку сања о ноћном проводу на плажи, док таласи запљускују обалу на коју је довео неку егзотичну лепотицу која је баш њему тог дана на плажи упутила дуг, сањалачки поглед. Жена Риба сања о романтичном и добростојећем мушкарцу с којим ће се искрасти у ноћ, а да никоме за то неће рећи.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)