Љубавне прилике за водене, а пословне за ватрене знаке

Астролог Марина Јунгић Милошевић

07. 12. 2015. у 22:20

Љубавне прилике за водене, а пословне за ватрене знаке
Повољни аспекти Венере у Шкорпији доносе нове шансе. Наредне недеље највише ће се променити емотивни живот и финансијска ситуација код Бикова, Вага и Риба

Иако је позиција Венере, симбола љубави и новца, ослабљена у Шкорпији, ова планета наредне недеље образује само повољне аспекте. Њен утицај на љубавни живот и финансије до краја године ће осетити сви знаци, посебно Бикови, Ваге и Рибе. Венера у хармоничним аспектима са Сунцем и Сатурном, симболима успеха и амбиције, најављује нове пословне шансе које ће најбоље искористити ватрени и ваздушни знаци, нарочито даме. Многи ће лакше успоставити сарадњу са странцима, подићи кредит, започети приватни бизнис, продати или купити стан, кућу, пословни простор. Тригон између Венере и Нептуна, планете заноса у романтичним Рибама, одговара воденим али и земљаним знацима које ће много брже погодити Аморове стреле. Ипак, ослабљена позиција Венере у Шкорпији упозорава на опрез, будући да ова планета управља хормонима, штитастом жлездом, јајницима, грлом, крајницима, чулом укуса, дојкама.

ОВАН (21.3. - 20.4.) - Са Венером у осмој астролошкој кући, може да вас заинтересује неко ко ради у банци или здравству, могуће неки Бик или Вага. Избегавајте ризичне финансијске трансакције.

БИК (21.4. - 21.5.) - Због позиције вашег владаоца Венере у седмом астролошком пољу, веће су шансе за интересантне сусрете и познананства. Сарадња са странцима може да донесе увећање прихода.

ГДЕ ЈЕ ВАША СРОДНА ДУША? Осим љубави према супротном полу, Венера симболизује и страст према животним задовољствима, оно што волимо и у чему уживамо, сексуалност, моћ завођења, друштвеност па и апетит. Знак и астролошко поље у којем се налази Венера у хороскопу жене показује где може да нађе сродну душу, а у мушком хороскопу његов тип жене. Хармоничан аспект између Венере и Меркура у тајанственој, заводљивој Шкорпији и затвореном, стидљивом Јарцу, ове недеље највише погодује Биковима, Вагама, Рибама, Близанцима, Девицама и Шкорпијама чија популарност код супротног пола све више расте.

БЛИЗАНЦИ (22.5. - 21.6.) - Планета љубави и новца у секстилу с вашим владаоцем Меркуром, доноси вам популарност, нарочито код супротног пола. Искористите овај период за подизање кредита или улагање у некретнине.

РАК (22.6. - 22.7.) – Симбол љубави у астролошком пољу љубави наговештава могућност романсе са неким воденим знаком. Ако се бавите неким креативним занимањем или спортом, можете да очекујете увећање прихода.

ЛАВ (23.7. - 22.8.) – Венера у четвртој астролошкој кући у полусекстилу с вашим владаоцем Сунцем, наговештава могућност уласка у везу с неким ко је заузет. Новац полако пристиже, нарочито ако сте приватник.

ДЕВИЦА (23.8. - 22.9.) – Планета новца у повољном аспкету с вашим владаоцем, Меркуром, симболом бизниса, доноси зараду преко хонорарних или паралелних послова. Љубав сa особом која често путује због посла.

ВАГА (23.9. - 22.10.) – Ваш владалац Венера у астролошкој кући љубави и посла, најављује љубавна узбуђења и прилив новца. Можете да се зближите с неким кога познајете преко пословних контаката.

ШКОРПИЈА (23.10. - 22.11.) – Планета љубави и новца у вашем знаку у тригону с Нептуном у пољу љубави и креативности, може да вам донесе и љубав и увећање прихода, нарочито ако се бавите уметношћу или спортом.

СТРЕЛАЦ (23.10. - 22.11.) – Позиција љубавне планете у пољу тајни може да вас одведе у паралелну везу, нарочито ако сте у браку. Иако отежава пословне могућности, новац вам притиче преко неких тајних канала.

ЈАРАЦ (22.12. - 20.1.) – Венера у 11. астролошкој кући у хармоничном аспекту с вашим владаоцем Сатурном, доноси могућност зараде преко сарадње са странцима. Сусрет са Водолијом може да се претвори у нешто озбиљније.

ВОДОЛИЈА (21.1. - 19.2.) - Са симболом новца у астролошком пољу каријере, можете да склопите нове, исплативе послова. Могућа романса са особом чије занимање има везе са медијима, архитектуром, музиком.

РИБЕ (20.2. - 20.3.) - Планета љубави у вашој деветој кући најављује могућност авантуре на неком путу или усавршавања у иностранству. Уколико сте у дужој вези, можете да добијете брачну понуду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације