Хороскоп за период од 6. децембра до 12. децембра 2015. године

Михаило Чукић * 063/359-260

06. 12. 2015. у 00:01

Хороскоп за период од 6. децембра до 12. децембра 2015. године

Thinkstock

Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ОВАН(21.3.-20.4)

Посао - Свесни сте да вам околности не иду у прилог, али упркос свему, успевате да захваљујући преговарачким способностима постигнете жељени договор. Ако планирате нови посао, не доносите одлуке на пречац. Будите стрпљиви, уздајте се у интуицију. Добар аспект Марса и Сатурна наговештава да ћете лако остварити своје пословне интересе уз помоћ блиских сарадника.

Љубав - Ваша осећања и разум су, чини се, у благом раскораку, па су могуће погрешне процене на љубавном плану. Уколико сте у свађи са партнером, искористите прилику за ново зближавање. Потрудите се да усрећите вољену особу.

Здравље - Нервоза је појачана, а имунитет ослабљен. Одморите се.

БИК(21.4.-21.5)

Посао - Актуелна пословна дешавања делују инспиративно на вас. Трудите се на све могуће начине да побољшате своју позицију. Ипак, упркос великом залагању и сналажљивости у деликатним ситуацијама, резултати су лошији него што сте очекивали. Венера, планета која влада вашим знаком, тренутно није добро позиционирана, па би било боље да се мало стрпите. Потрудите се да благовремено заштитите своје интересе.

Љубав - Не успевате да на објективан начин сагледате узроке размирица са партнером. Боље је да неке ствари мудро прећутите, него да подстичете дијалог који води распиривању "ниских" страсти. Преосетљиви сте.

Здравље - Добро се осећате. Више се крећите.

БЛИЗАНЦИ(22.5.-21.6)

Посао - Изненадне промене и нови догађаји на пословној сцени пореметиће ваш свакодневни ритам. Иако скуп планета у пољу договора није најповољнији, не одустајете од зацртаних циљева. Верујте у своје способности и потрудите се да пронађете заобилазна, али ефикасна решења. Поштујте рокове. Ентузијазам са којим наступате пред колегама донеће вам вишеструку корист. После 8. децембра очекујте нову пословну понуду.

Љубав - Задовољство и хармонија на приватном плану, позитивно утиче на ваш изглед и понашање. Уживате у заједничким тренуцима са вољеном особом, а све остало је у другом плану.

Здравље - Вишак килограма доноси вам вишак проблема.

РАК(22.6.-22.7)

Посао - Покушавате да промените устаљена правила која владају на пословној сцени, али примећујете извесно негодовање од стране надређених. Колеге нису заинтересоване да подрже ваше нове идеје. Конјункција Месеца, владара вашег знака са Марсом, наговештава свађе и проблеме у ближем окружењу. Неко вас спречава да у потпуности реализујете своје пословно-финансијске планове. Креативност је наглашена.

Љубав - Период је изузетно добар за оне који су у вези са Лавом или Овном. Успећете да остварите своје љубавне жеље које вам већ дуго леже на срцу. Потрудите се поправите однос са вољеном особом.

Здравље - Почните да се бавите неким спортом, пријаће вам.

ЛАВ (23. 7. - 22. 8)

Посао - Напоран период за оне који се нису на време организовали или нису спремни да преузму одговорност, посебно када су финансије у питању. Бићете у прилици неком да покажете колико сте лојални и спремни да се посветите послу. У овом периоду очекује вас нека врста унапређења или увећање прихода, посредством Риба, Шкорпије или Јарца. Потрудите се да свој стил рада и вредносне критеријуме прилагодите интересима тима.

Љубав - Емотивни занос у вама буди нове жеље. Нова догађања на љубавном плану донеће вам неизмерну радост. Не скривајте осећања. Љубавна хармонија позитивно утиче на ваше самопоуздање.

Здравље - Чувајте се стомачних вируса.

ДЕВИЦА (23. 8. - 22. 9)

Посао - У достојанственом стилу и без сувишних питања прихватите нечије критике или коментаре који вам се не допадају. Јупитер у вашем знаку даје вам сигурност и самопоуздање. Нисте спремни да правите прелазне компромисе који нису у складу са вашим моралним начелима. Усмерите своју креативну енергију у корисном правцу и стрпљиво сачекајте повољније услове за деловање.

Љубав - Током овог периода успећете да остварите љубавне снове, ма колико на први поглед деловали неразумно. Ваше понашање на најбољи начин одсликава срећу коју осећате у друштву вољене особе. Следите свој унутрашњи глас.

Здравље - Главобоље и повишени притисак резултат су стреса.

ВАГА(23.9.-22.10)

Посао - Очекују вас неуобичајене ситуације на пословној сцени, на које указују Марс и Месец у Ваги, као и Венера у Шкорпији. Потрудите се да останете хладнокрвни и трезвени. Не доносите исхитрене закључке и избегавајте расправе са сарадницима. Неки проблеми захтевају да мало "одлеже", пре него што се искристалише одговарајуће решење. Будите стрпљиви.

Љубав - Честе промене расположења стварају додатну нервозу у односу са љубавним партнером. Нисте сигурни шта желите. Сувише сте строги и немате довољно разумевања за туђе слабости. Не оптерећујте друге својим љубавним (не)згодама, будите дискретнији.

Здравље - Могућни су стомачне тегобе због појачане нервозе.

ШКОРПИЈА(23.10.-22.11)

Посао - Привлачи вас идеја о новој пословној сарадњи и новим професионалним могућностима. Размишљате о повластицама и друштвеном престижу које би могао да вам донесе нов ангажман. Сарданици вам са пуним поверењем препуштају водећу улогу. На врло успешан или ефикасан начин успевате да приведете крају различите пословне договоре. Позитивни коментари додатно јачају ваше самопоуздање.

Љубав - Партнер вас понекад "избаци из такта", али ви се не предајете тако лако. Желите да увек будете у центру пажње и не задовољавате се спосредним улогама. Могућ је почетак нове везе са особом која се бави уметношћу.

Здравље - Добро се осећате, али не занемарујте превенцију.

СТРЕЛАЦ (23. 11. - 21. 12)

Посао - Упркос Сатурну у вашем знаку, одлично се осећате и имате врло амбициозне пословне планове. Уз одређену дозу мудрости и са добро осмишљеним потезима, лако можете да остварите своје пословне намере. Не кријете да имате високе захтеве у сваком погледу. Добра процена пословних прилика уз организованост и прецизност, доносе вам нови успех. Потребна вам је подршка особа из околине.

Љубав - Стало вам је одржите романтичну атмосферу у односу са вољеном особом. Током овог периода бићете наглашено емотивни. Венера у вашем пољу тајни могла би да вам донесе изненадне сусрете који могу да помуте вашу унутрашњу равнотежу.

Здравље - Пазите се падова и повреда екстремитета.

ЈАРАЦ(22.12.-20.1)

Посао - Енергично браните своје пословне циљеве и интересе, али немате довољно стрпљивости да се посветите детаљној анализи догађаја. Преиспитујете различите могућности у пословним преговорима. Важно је да рационално користите своју енергију и време. Непотребне расправе могле би да вас удаље од главних циљева. Некоме је стало да вас увери да би требало заједно да радите. Могућ је посао у великој фирми која послује са странцима.

Љубав - Тренутно нисте у могућности да јасно сагледате партнерове потребе као ни његова размишљања. Комплименти које добијате од неког са стране, наводе вас на погрешна очекивања.

Здравље - Могући болови у доњем делу леђа.

ВОДОЛИЈА(21.1.-19.2)

Посао - Нова догађања на послу натераће вас да активно учествујете у важним преговорима. Не кријете да су ваша очекивања велика, али примећујете да сарадници често мењају своје мишљење или ставове. Ослоните се на свој практичан дух и способност аналитичког расуђивања. Пројекти који касне коначно ће бити реализовани.

Љубав - Иако вас љубавни живот није идиличан, то вам неће сметати да уживате у дружењу и изласцима. Ако смишљено играте на карту емотивног ризика, осмислите и неку резервну варијанту. Искористите и неке своје скривене адуте у друштву вољене особе.

Здравље - Водити рачуна о стању имунитета, али и о исхрани.

РИБЕ (20. 2. - 20. 3)

Посао - Стало вам је да будете запажени у пословним круговима, па смишљено испробавате нове пословне потезе. Али све има своју цену или разумну границу, до које вам је дозвољено да импровизујете. Неко ће вам јасно ставити до знања да од вас очекује веће залагање. На финансијском плану очекује вас побољшање.

Љубав - У љубавном животу углавном се управљате према својим емотивним импулсима и потребама. Изгледа да не умете да изаберете прави тренутак да свом партнеру саопштите неке важне одлуке. Будите обазривији.

Здравље - Чувајте се прехладе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације