ОВО ЈЕ 10 СНОВА које не смете занемаривати, они су знаци путем којих вас Универзум упозорава!

NovostiOnline

16. 02. 2016. у 20:45

Веома је важно да обратите пажњу на ове снове јер вам ваша подсвест и универзум говори неке веома важне ствари...

ОВО ЈЕ 10 СНОВА које не смете занемаривати, они су знаци путем којих вас Универзум упозорава!

Thinkstock

Веома је важно да обратите пажњу на ове снове јер вам ваша подсвест и универзум говори неке веома важне ствари... Доносимо 10 снова која не бисте смели да игноришете јер имају значења која вам може променити живот!

1. Кутије

Ако сте сањали кутије ваша подсвест покушава да вас упозорава на некакво прикривање. Може бити да страхујете да неко крије нешто важно од вас или можда ви кријете тајну од других. Овај сан може значити и да сте спремни да откријете неку тајну.

Ако погледате у сну у кутију и она је празна, то може да значи да сте због нечега разочарани.

2. Падање

Недостатак контроле, опасност и тескоба. Врло уобичајен сан у којем особа осећа како пада. Овај сан вас упозоравати на то да нешто у вашем животу измиче контроли. Можда се бојите неуспеха или вам неки непромишљени животни поступци "стижу на наплату". Ако стално сањате да падате, то може бити знак да је време да се почнете бавити неком активношћу која помаже код тескобе попут медитације или јоге.

3. Мачке

Женственост, духовност и моћ. Ако сањате мачке то може значити да морате да се повежете са својом женственошћу. То можете остварити чвршћим везама са својим пријатељицама. Ако се појаве мачке у сну оне могу значити и да бисте требали порадити на свом самопоуздању. Маце у сну могу вас довести и до својеврсногдуховног просветљења.

4. Мрави

Подршка, напоран рад и раздражљивост. Сан о мравима или неким другим бубама може значити да вас нешто у вашој свакодневици "сврби", односно мучи или смета. Кроз тај сан подсвест вам говори да се суочите са тим проблемима уместо да их пуштате да се гомилају.

Мрави су такође показатељ вашег уверења да заједнички рад даје најбоље резултате јер су мрави познати по томе да све раде у групама. Овај сан такође значи да цените ваш однос са пријатељима и породицом.

5. Коса

Сексуалност, статус и слобода. Ако сањате косу то може значити да имате проблема са прихваћањем сопствене сексуалности. Коса такођер симболизује жељу за повезивањем са другим људима, све док знате на чему стојите без обзира радило се о људима с посла, пријатељима или партнеру.

А ако сањате баш дугу косу, то значи да жудите за слободом. Можда је време да се решите неких ствари које васбеспотребно спутавају и коче.


6. Вода

Амбиција, ризик и течност. Сан о води указује на то да сте или особа која воли да рискира или бисте волели да више рискирате у животу. Имате велике циљеве и ваша подсвест говори вам да не одустајете од њих. Можда се бојите рискирања, али сан о води говори вам да сте вероватно спремни да учините неку промену у свом животу.

Запамтите, не можете добити оно што желите осим ако не пробате. Ако сањате воду то такође значи да волите када живот тече лагано. Жудите за једноставним и пријатном животом.

7.Пут

Судбина, путовање и једноставност. Ако сањате само једну улицу, односно пут, то вам подсвест говори да поједноставите ствари. Покушајте из свога живота избацити драму која вам компликује свакодневицу. Уместо тога, фокусирајте се на један, властити пут и властито животно путовање које вас може одвести на неко посебно и предивно место. Немојте се плашити да се упутите на то путовање имајући на уму да на крају све заврши добро.

8. Блато

Непокретност, раст и немир. Ако сањате блато то може значити да сте у животу "запели у блату" односно да се морате склонити од неких негативних ствари које вас спречавају да будете срећни. Блато може значити и да осећате немир и да постоје неразрешени односи у вашем животу.

Блато такође симболизује раст и поновно рођење па сан о блату схватите и као подсетник да увек можете почети испочетка, без обзира о којем аспекту вашег живота, којим нисте задовољни, се радило.

9. Зелена боја

Љубав, исцељење и страст. Ако сањате зелену боју, то значи да се осећате срећним. Волите људе око себе и осећате да они воле вас. Ако још не живите пуним плућима и уживате у сваком дану, овим сном подсвест вам говори да би требало. У вама се крије потенцијал страственог радника, пријатеља и љубавног партнера.

Сан о зеленој боји такође упућује на то да пролазите кроз процес емоционалног зацељивања. Такве ствари трају, а породица и пријатељи могу вам помоћи да брже оздравите.

10. Голи у јавности

Осуђивање, рањивост и прихватање. Већина људи барем је једном сањала да је гола у јавности. То је зато јер овај сан симболизује страх којег сви имамо: страх од осуђивања. Отворити се према свету можда није лако, али ако покажете другима своју рањивост то ће заправо умањити негативне осећаје и страх од осуђивања.

Крајњи циљ увек је да прихватимо сами себе таквима какви јесмо. Ваша подсвест жели да будете поносни на себе. Ако сањате да сте голи у јавности, то значи да је крајње време да особи у огледалу почнете говорити "волим те".

(дневно)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Stanisavljevic Slavko

17.02.2016. 08:32

Snovi nam uglavnom predskazuju neki vazan dogadjaj koji stoji pred nama.Jos u starom zavetu navodi se da je prvog Jevrejskog cara Saula Bog upozorio da ce zbog svojih grehova poginuti.Bog je taj koji moze da komunicira sa svakim od nas dok spavamo.Vi u svom clanku kazete da su snovi znaci putem kojih nas univerzum upozorava.Verujte u Boga i sina Bozjeg Isusa Hrista,to je najbolje za sve nas.Mnogo pozdrava iz Kanade.

Ситар

17.02.2016. 21:33

@Stanisavljevic Slavko - Станисављевић Славко@ ↪ Потпуно супротно! Православна вера нас учи да углавном не верујемо својим сновима и да не обраћамо пажњу на њих!!!Кроз снове углавном на нас делује невидљиви свет мајстора лажи!( ђаво) Јер ко смо ми ( грешни и пали) да се нама Бог обраћа!!!?? Можда по некада изузетно по промислу али то је врло ретко и увек се осети!!! Не можемо ми себе поредити са пророцима божјим и светитељима!!!

Veljko

17.02.2016. 10:11

Ma dajte bre, 2016. godina je, ljudi lete na mesec a neki se bave tumacenjem snova i glupostima..

BRANA

18.02.2016. 14:38

Ko je to univerzum i kako on moze da nas "upozorava"Bog nam salje snove i vasa tumacenja osim jednog nisu tacna.Ko sanja to bolje zna.Neznam odakle ste ovo prepisali.