Поједини спортски центри не раде због најаве забране окупљање више од петоро људи: Само Ташмајдан прима посетиоце

А. В. В.

четвртак, 09. 07. 2020. у 17:30

Поједини спортски центри не раде због најаве забране окупљање више од петоро људи: Само Ташмајдан прима посетиоце

Пливање се одлаже до даљег Фото: Милена Анђела

СРПЦ "Гале Мушкатировић " на Дорћолу и новобеоградски СРЦ "11. април" су закључали врата
ПОСЛЕ најаве да ће од среде на снагу ступити забрана окупљања више од петоро људи на јавном месту и у отвореном и затвореном простору, поједини престонички спортски центри у среду су затворили врата за љубитеље рекреативних спортова.

Тако су рекреативци који су се током дана запутили на базене да се расхладе могли само да се врате кућама. Међутим, Спортски центар "Ташмајдан" уредно је радио у складу са мерама од 3. јула, па је на "Ташу" било купања.

СРПЦ "Милан Гале Мушкатировић" је још у уторак увече на званичном сајту обавестио кориснике да престаје да ради од среде због нових мера забране окупљања.

- У складу са најновијим мерама забране окупљања више од петоро, уводи се обустава рада "25. мај" од 8. јула 2020. године. Капацитети спортског центра неће бити доступни корисницима док трају донете мере. Информације о наставку рада биће благовремено објављене на сајту центра - навели су надлежни из "25. маја".

Такође, Спортско-рекреативни центар "11. април" на Новом Београду на својој официјелној интернет-страници навео је да су отворени и затворени базени од среде 8. јула затворени за грађанство.

С друге стране, Спортски центар "Ташмајдан" радио је нормално.

- Ми радимо и поштујемо прописане мере заштите које су ступиле на снагу од 3. јула 2020. године. Пратимо број посетилаца који може да буде у центру, а то је, као што је наведено, 100 људи у затвореном простору са дистанцом од метар и по - навели су, за "Новости", из Спортског центра "Ташмајдан".


ФИТНЕС ОТКАЗАН ДО ДАЉЕГ

ФИТНЕС програми у Спортско-рекреативном центру "11. април" су обустављени до даљег, тако да ће Београђани морати да сачекају како би поново радили аеробик, пилатес и аквабик.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације