Додатне ковид-амбуланте отварају се у две општине

А. В. В.

недеља, 05. 07. 2020. у 07:53

Додатне ковид-амбуланте отварају се у две општине

Дом здравља у Сурчину

Због све већег броја суграђана са симптомима вируса корона
ДОМ здравља Савски венац је због појачаног прилива пацијената, поред постојеће ковид-амбуланте у Улици војводе Миленка 6, одредио још једну, додатну у Улици Косте Главинића за пријем и збрињавање особа са симптомима повишене температуре и респираторних инфекција. Нова амбуланта почиње са радом од данас.

Контакт телефони за добијање информација су: 2651-723 и 064/821-92-25. А ковид-амбуланта ДЗ Савски венац у Улици војводе Миленка 4-6 ради сваког радног дана од 7.00 до 20.00, а викендом и празником од 8.00 до 18.00.

Такође, у Дому здравља у Сурчину поново је отворена амбуланта за оболеле од короне, због све већег броја заражених пацијената у овој општини. Председник ГО Сурчин Стеван Шуша позвао је све суграђане да се придржавају прописаних мера.

- Апелујем на све суграђане да се строго придржавају предложених и тражених мера, од ношења маске у затвореном простору, социјалне дистанце, ношења маске у јавном градском превозу, а оно што је најбитније је избегавање седења по кафићима и ресторанима, као и грљења и љубљења.

У ковид-амбуланту у Сурчину не долазе само грађани из ове општине, већ и са територије Новог Београда, као и сви они којима је лекарска помоћ потребна. Радним даном је отворена од 7.00 до 20.00, а викендом од 8.00 до 18.00.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације