Весић: Објављен извештај о раду Града Београда у ванредном стању

Новости онлине

23. 05. 2020. у 09:48

Весић: Објављен извештај о раду Града Београда у ванредном стању

Фото Танјуг

Заменик градоначелника Горан Весић изјавио је да је Град Београд данас у београдским издањима свих утицајних дневних новина објавио скраћену верзију Извештаја о раду Београда у ванредном стању

Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је да је Град Београд данас у београдским издањима свих утицајних дневних новина објавио скраћену верзију Извештаја о раду Београда у ванредном стању.

Град Београд као одговорна локална самоуправа, пре свега према својим грађанима, објавио је данас скраћену верзију Извештаја о раду и функционисању града током ванредног стања – рекао је Весић и додао да је то начин да јавност буде упозната са активностима града.

Он је додао да градска управа за свој рад одговара грађанима па је, како је истакао, нормално да њима буде поднет извештај о раду, јер они који живе у Београду имају право да знају како се троши њихов буџет.

Град Београд је одлично функционисао током ванредног стања, све комуналне службе су радиле, продавнице су биле снабдевене, а посебно се водило рачуна о нашим најстаријим суграђанима. Поносни смо на грађанке и грађане Београда који су поштовали веома строге мере епидемиолога и тако дали одлучујући допринос да наш град и земља из ове кризе изађу са што мање жртава. Наши грађани су прави победници, а наши хероји су здравствени радници, лекари и медицинске сестре. Овим извештајем се подсећамо шта смо сви заједно урадили да Београд и Србија победе – поручио је Горан Весић.

Весић је подсетио да ће комплетан Извештај о раду Београда у ванредном стању бити на дневном реду седнице Скупштине града која се одржава следеће недеље у Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације