Украли ренџ ровера за само 60 СЕКУНДИ: Аутомобил Ивице Драгутиновића типован

Ш. М. - Ј. Г.

23. 05. 2020. у 06:47

Украли ренџ ровера за само 60 СЕКУНДИ: Аутомобил Ивице Драгутиновића типован

РЕАКЦИЈА Нестанак џипа је пријављен/Фото Д. Миловановић

Бившем фудбалеру Ивици Драгутиновићу нестао "ренџ ровер"
НЕКАДАШЊЕМ фудбалском репрезентативцу Србије Ивици Драгутиновићу непознате особе 18. маја украле су аутомобил марке Range Rover Evoque, који се налазио на паркингу прекопута вулканизерске радње "Данко" на Батајничком путу 1. Фудбалерова кола довезена су на сервисирање почетком марта, а како је убрзо након тога у земљи проглашено ванредно стање, аутомобил је тамо и остао.


У ноћи између недеље и понедељка око три сата после поноћи два мушкарца пешице су дошла до возила, које су потом обили и украли. Како показује досадашња истрага и снимци са сигурносних камера, један је чувао стражу, док је други за 60 секунди обио браву, ушао у џип и одвезао се у непознатом правцу. Затим се други мушкарац вратио у своја кола и отишао за њим.


Репортери "Новости" током јучерашњег дана посетили су радњу испред које је украден Драгутиновићев аутомобил и уверили се да на поправци тренутно има неколико луксузних возила, као и да су муштерије стални корисници њихових услуга.


- Ивица је наша дугогодишња муштерија - причају радници. - Аутомобил је у радњу довезао други човек и затражио да се одраде ситне поправке, али због целе ситуације са короном посао је одложен.Како су нам рекли запослени, "ренџ ровер" швајцарских таблица све време је био паркиран у гаражи, али су га прошлог викенда због заузетости преместили прекопута сервиса.


- Мислимо да је аутомобил "типован", вероватно је неко дуже време пратио ситуацију и чекао повољан тренутак да га украде - уверени су мајстори. - Иако су се појавиле разне информације о његовој цени, возило које припада Драгутиновићу вреди око 50.000 евра.

Власник вулканизерске радње "Данко" одмах је полицији пријавио нестанак аутомобила произведеног 2013. године, а органи реда интензивно раде на идентификацији лопова и проналаску возила.ВЛАСНИК ЧУВЕНОГ "БЕНТЛИЈА"


ЈОШ један аутомобил бившег фудблера привукао је пажњу јавности, пошто је Драгутиновић власник и чувеног црног "бентлија" који је 2017. године пресрео колону председника Србије Александра Вучића. Због инцидента ухапшене су три особе, а "бентли" је имао шпанске регистарске таблице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације