Пола Београда без струје: У четвртак планска искључења, ево у којим општинама ће потрошачи остати без електричне енергије

С. В.

уторак, 19. 05. 2020. у 07:41

Пола Београда без струје: У четвртак планска искључења, ево у којим општинама ће потрошачи остати без електричне енергије

Фото: Н.Фифић

У четвртак планска искључења у осам престоничких општина због најављених радова "ЕПС дистрибуције"
ЗБОГ планираних радова на електродистрибутивној мрежи, потрошачи у појединим деловима општина Стари град, Звездара, Палилула, Вождовац, Раковица, Нови Београд, Обреновац и Сопот остаће без електричне енергије у четвртак, саопштено је из "ЕПС дистрибуција".

Од 6.00 до 19.00 на територији општине Стари град планирана су искључења у улицама Џорџа Вашингтона, Генерала Лешјанина, Светогорској и Таковској улици, а од 9.00 до 14.30 у Улици Луке Вукаловића на Звездари.


- На Палилули од 8.30 до 11.00 планирана су искључења за улице Далматинску, Др Драгослава Поповића, Ђушину, Кнез Далинову, Станоја Главаша и Велбушку - саопштено је из "ЕПС дистрибуције". - Од 9.00 до 12.00 електричне енергије неће бити у насељу Борча и то у улицама Бориса Кидрича, ЈНА, Комбинатовој, Косовопољској, Првог маја, Ратних војних инвалида и Ваљевског одреда.


Потрошачи у улицама Бјеловарској, Данила Бојовића, Качерској, Калничкој, Костолачкој, Љубе Шерцера, Николе Ђурковића, Никшићкој, Подравској, Санској, Црнотравској, Булевару ослобођења и Унској на Вождовцу неће имати струју од 8.00 до 14.00.


- У Раковици од 8.30 до 13.00 - Станка Пауновића и Стевана Опачића, а од 9.00 до 15.00 у Едварда Грига у насељу Ресник. На Новом Београду од 8.30 до 15.00 без струје ће бити потрошачи у деловима Народних хероја и Париске комуне.


РЕСТРИКЦИЈЕ И У ОБРЕНОВЦУ


У Обреновцу од 9.00 до 14.00 планирано је искључење у насељу Барич - Баричка река, Баричких бораца, Брђанска, Буде Давидовића, Далматинска, Гробљанска, Јанка Тешића, Језеро, Језерска, Језерски пут, Колубарска, Милисава Чамџије, Ново насеље, Омладинских бригада, Река Славонска, Шесте војвођанске бригаде, Танаска Рајића, Тридесетпрве српске бригаде и Војислава Илића.


Коментари (2)

Miloš Trojanović

19.05.2020. 09:09

Crnogorcima na starom gradu i ne morate da uključite struju neka se vrate na cetinje11