Вратили изгубљени отпад власнику: Удружење грађана Трећи Београд у борби за здравију околину

М. С.

уторак, 05. 05. 2020. у 12:30

Вратили изгубљени отпад власнику: Удружење грађана Трећи Београд у борби за здравију околину

Фото "Фејсбук"

Картонски отпад из једне трговинске радње у ланцу одлагања, не зна се како, завршио на непримереном месту покрај пута
ИЗГУБИТЕ неку ствар, а поштени налазач вам закуца на врата... Овако је јуче изгледала акција чланова Удружења грађана са леве обале Дунава "Трећи Београд", који су "изгубљене" ствари донели на врата једне компаније.

Наиме, картонски отпад, који је из једне трговинске радње у ланцу одлагања, не зна се како, завршио на непримереном месту покрај пута, активисти овог удружења покупили су и вратили.

- Порука свим неодговорним власницима отпада: збрињавајте свој отпад на законом прописан начин, јер ће вам следећи пут изгубљене ствари вратити градски Секретаријат за заштиту животне средине - стоји у поруци Удружења "Трећи Београд". - Они ће вам сигурно тражити припадајућу награду за враћене ствари, што ми овом приликом нисмо тражили.


Коментари (3)

Zikica

05.05.2020. 13:50

Ovako ću morati i ja sa pikavcima mojih komšija sa gornjih spratova, marva pusi na prozoru i terasi, i ne samo što trese pepeo dole nego i baci pikavac dole u dvorište. Pre neki dan su jednom komšiji iznad mene zapalili neku kutiju na terasi no srećom na vreme smo primetili da nešto gori i ugasili vatru pre nego što se proširila.