ЗОРАН Т. (45) извршио је самоубиство рано јутрос у самачком хотелу Градског саобраћајног предузећа у Панчићевој улици, на Дорћолу. Несрећни човек прекратио је живот вешањем, а његово беживотно тело пронашле су колеге, које су се враћале са посла.


Kако смо незванично сазнали, ужасан призор станари хотела видели су око 6 часова и сместа су позвали полицију. Њихов комшија висио је са спољног зида терасе на првом спрату.


- Станујем на другом крају хотела, али сам чуо туп ударац. То је сигурно био тренутак када се ограда одвалила - препричава нам један од суседа. - Нисам могао да спавам, не знам које је тачно време било, али није још свануло. Схватио сам шта се догодило тек када су дошли полиција и ватрогасци, и када су спустили човека на асфалт.


Према речима комшија, Зорана Т. познавали су површно. Био је ћутљив, ни са ким се није дружио и веома је мало комуницирао. Чак и када јесте, теме су биле морбидне, па се станари не чуде што је дигао руку на себе.


- Очигледно су га мориле тешке муке - слегају раменима суседи.


Kако смо незванично сазнали, несрећни човек становао је у самачком хотелу последњих неколико година и био је запослен у Градском саобраћајном предузећу. Наводно, прво је возио тролејбус, а од недавно је премештен на место возача електробуса ЕKО 1.


Фото: Н.Скендерија


Kолико је призор био стравичан за станаре хотела, уверили су се и репортери "Новости". Ограда терасе на првом спрату била је одваљена. Највероватније, то се догодило у тренутку када је несрећни човек прешао преко балкона и пустио се. На асфалту испод, локва крви остала је као подсетник на ужасну сцену.


Фото: Н.Скендерија


Тело човека одвезено је на Институт за судску медицину.


Фото: Н.Скендерија