Градска општина Звездара са бројним јавним личностима покренула велику акцију: Волонтери, јавите се, потребни сте СРБИЈИ И СТАРИЈИМА!

NovostiOnline

26. 03. 2020. у 18:22

Градска општина Звездара са бројним јавним личностима покренула велику акцију: Волонтери, јавите се, потребни сте СРБИЈИ И СТАРИЈИМА!
Акцију ГО Звездара "Уђи у наш воз - постани волонтер" подржали су Сека Алексић, Сузана Перић, Деа Ђурђевић, Немања Пајић, Душица Јаковљевић, Немања Великић, Ана Пендић, Јелена Јевремовић и Ђорђе Гагић
Снажна порука коју су послале личности из света музике, телевизије и спорта, као и волонтери, има само један циљ - да се јави што већи број младих и способних људи који ће добровољно помагати онима којима је то најпотребније.


Градска општина Звездара прикључила се позиву државе Србије у ангажовању волонтера током ванредног стања проглашеног због коронавируса, па је поред сопственог кол центра, одлучила да направи и акцију симболичног назива "Уђи у наш воз"!


Ова акција има за циљ да се у целој Србији, па и самој Општини Звездара, пријави што већи број волонтера, који би радили у кол центрима, али и на самом терену, тј. носили намирнице најстаријим грађанима и обављали одређене дужности за њих, будући да они преко 65 година не смеју да излазе из својих домова.


- Ово је пре свега наша дужност према грађанима Србије, Београда, Звездаре. На идеју о акцији и самом видеу, у којем учествују бројне јавне личности, дошли смо након информације да свуда недостају волонтери! Зато се надамо да ће одзив бити велик, јер једино удружени и јединствено можемо победити ову пошаст која нас је задесила - речено је за Пинк.рс у ГО Звездара.


Акцију ГО Звездара "Уђи у наш воз - постани волонтер" подржали су Сека Алексић, Сузана Перић, Деа Ђурђевић, Немања Пајић, Душица Јаковљевић, Немања Великић, Ана Пендић, Јелена Јевремовић и Ђорђе Гагић.


У наставку погледајте видео у којем јавне личности и волонтери ГО Звездара позивају све заинтересоване да се јаве и прикључе у "Воз".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације