ГРАДИЛИШТЕ, пешаци пређите на другу страну улице! Житељи Кондине улице, као и многобројни Београђани који често туда пролазе, већ дуже време су суочени са овим знаком упозорења док се спуштају ка Македонској и Светогорској улици. Међутим, преко пута градилишта на броју 13 постављају се скеле око новог градилишта...

На другој страни Кондине улице, на броју 22, од септембра 2018. гради се стамбена зграда, а према плану на постављеној табли, изградња би требало да буде готова у септембру ове године. Београђани су већ навикли да се крећу цикцак и да избегавају угао Кондине и Мајке Јевросиме, односно да пређу на десну страну и после неколико корака "безбрижно" закораче на леву страну улице. Сад је и то немогуће.


Прочитајте и: Loše OBELEŽENA parking-mesta u ulicama 27. marta i Kraljice Marije prave problem vozačima: Uže ili šire, pa ko gde stane! (FOTO)Иако је пролаз могућ испод скела, велики број суграђана одлучи да заобиђе спорни део и запути се средином улице. Пешацима изгледа једино преостаје да се крећу коловозом.