У Студентском парку синоћ око 02,15 сати затечено је мушко лице у стању тешке алкохолисаности без свести, старости око 40 година, са повредом на глави. Реч је о алжирском држављанину.

Њему су у Ургентном центру констатоване лаке телесне повреде и полиција утврђује на који је начин задобио повреде. Сходно повреди лекари сумњају да је лице повређено приликом пада. На лицу места такође није пронађена лопата, како су то јавили поједини медији.

Тројица младића која су у Студентском парку по доласку екипе Хитне помоћи вређала медицинско особље и ударала рукама по возилу Хитне привредена су и задржани до истрежњења у полицијској станици. По истеку задржавања, против њих ће бити поднете пријаве због нарушавања јавног реда и мира. Реч је о Ф. Дј. (1997), Б. С. (1999) и З.Г. (1979).

Током вечери посла за снаге реда било је и у центру града.

Полиција је привела тројицу миграната за које се испитује да ли су током ноћи у Сремској улици покушали да одузму новчаник од Н.С., а потом га шутирали у ногу посто је исти одбио да им га преда.

Они су затечени у близини места инцидента, али се још увек испитује да ли је реч о нападачима на Н.С., који је превезен у Ургентни центар.

Полиција је скинула и снимке са камера са околних објеката у циљу расветљавања овог инцидента.