CarGo тврди: Бруталан напад шипкама и палицама на нашу чланицу од стране таксиста

Novosti online

субота, 01. 02. 2020. у 15:55

CarGo тврди: Бруталан напад шипкама и палицама на нашу чланицу од стране таксиста

Председник удружења грађана CarGo Александар Вучић

Таксисти из неких такси удружења синоћ су брутално шипкама и бејзбол палицама напали чланицу удружења CarGo М.И. испред клиничког центра у Београду
Таксисти из неких такси удружења синоћ су брутално шипкама и бејзбол палицама напали чланицу удружења CarGo М.И. испред клиничког центра у Београду, наводи се у саопштењу компаније.

Када је чланица удружења CarGo завршила са пружањем услуге, више од пет таксиста је уз повике насрнуло на аутомобил у коме се она налазила.

Чланица удружења је брзо одреговала и избегла озбиљније физичке повреде. Аутомобил је озбиљно оштећен и поред поломљеног ретровизора, оштећени су стакло и лимарија.

М.И. се након напада упутила у полицијску станицу у Мајке Јевросиме, где су је послали у станицу на Врачару, да би јој тамо рекли "да не могу да приме пријаву јер је дежурни отишао кући", додаје се у саопштењу.

- Једва сам сачувала живу главу и на сву срећу нисам физички повређена јер сам када је почео напад стала на гас и побегла од ових насилника. У аутомобилу имамо сигурносну камеру која снима саобраћај и надам се да ће помоћи у идентификацији нападача. Немам речи заиста - рекла је видно потрешена чланица удружења ЦарГо М.И.

Председник удружења грађана CarGo Александар Вучић изјавио је да држава мора да реагује свом снагом јер ће у супротном послати поруку да су "бејзболке" јаче од ње, те да само насиљем могу да се остваре циљеви у Србији.

Истовремено Вучић наглашава да је јасно ко стоји иза овог напада и ко штити такси "клан", али да му није јасно како је могуће да је полиција одбила да заштити нападнуту чланицу удружења.

- За све нас, нормалне грађане, недопустиво је да су батинаши на слободи, а грађани у страху. Ми нисмо насилници, ми не држимо палице испод седишта, а у јакнама оружје. Ми ћемо се против насиља борити мирним путем, али једно је сигурно – никада нећемо одустати док криминалци не буду у затвору - рекао је Вучић и нагласио да ће поднети и кривичну пријаву против НН лица из такси удружења.

Председник удружења грађана CarGo Александар Вучић


Председник удружења CarGo се запитао да ли је ово порука свим младим људима да оду из земље, како би овде заувек на улицама владали батинаши.

- Наша чланица која је нападнута има само 24 године. Одлучила је да остане у Србији, да се овде бори за себе и своју породицу и онда је у сред Београда нападну бахати криминалци. Како да се осећамо у својој земљи када у њој такси клан влада бејзболкама и утерује страх - закључио је Вучић.

ЦарГо подсећа да је недавно нападнут и члан В.О. на аеродрому, а да овај случај још увек није решен и поред фото доказа који су предати полицији и на основу којих је врло лако могуће извршити идентификацију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

kizaD

03.02.2020. 11:42

@pfc - ПФЦ....скоро су им Радовци били у посети..чињеница је да послују нелегално..исплаћују “запослене” по цвећарама ,аутомеханичарским радионицама ..минималац на рачун остало на руке . 34% узимају од вожње неко стоји иза њих..погледај какве фаце возе џипове ..Ти их вероватно познајеш са трибине.

Acisal

02.02.2020. 08:52

Cargo je poceo da izbacuje ljude koji su radili sa svojim automobilima i zaposljava da se voze njihovi automobili. Platu su smanjili sa za 20000 dinara, tako da ovo mirise na prevaru. Svaki dan cargo zaradi od 25 000 do 30 000 €, a porez se ne placa.