У РЕКОНСТРУКЦИЈУ Земунске гимназије биће опредељена 442 милиона динара - најавио је у понедељак градоначелник др Зоран Радојичић на прослави школске славе.


Он је рекао да је при крају тендер за реконструкцију зграде и нагласио да ће извођачи радова имати задатак да за 300 дана обаве тај посао. Ова чувена школа за 140 година није ниједном обнављана.


Радојичић је подсетио да је Град Секретаријату за образовање и дечју заштиту определио 25 милијарди динара, од којих ће 25 милиона бити за стипендије, а 13,5 милиона за награде ђацима генерације.


Обележавању школске славе у Земунској гимназији присуствовали су и градски секретар за образовање и дечју заштиту Славко Гак, председник Општине Земун Дејан Матић и директор Земунске гимназије Милош Бјелановић.


Прочитајте и:  Hipoteka na vešernicu: Tri godine od uvođenja Zakona o stanovanju nekoliko banaka u prestonici nudi kredite stambenim zajednicama


Школској слави у Трећој београдској гимназији присуствовао је заменик градоначелника Горан Весић, док је у Спортској гимназији био председник Скупштине града Никола Никодијевић.