Велика еколошка акција Mozzartа – торба уместо кесе

25. 01. 2020. у 23:38

Велика еколошка акција Mozzartа – торба уместо кесе

Фото Промо

У склопу друштвено одговорне кампање којом компанија тежи подизању еколошке свести промотери Mozzartа делили су бесплатне цегере на градским пијацама
У склопу друштвено одговорне кампање којом компанија тежи подизању еколошке свести промотери Mozzartа делили су бесплатне цегере на градским пијацама.

Посетиоци пијаца на Палилули, Врачару, Звездари и Вождовцу у току овог викенда су на поклон од компаније Mozzart добили биоразградиве цегере.

Акција ће се наставити и наредних недеља на градским пијацама, тржним центрима и уплатно-исплатним местима компаније Mozzart и укупно ће бити подељено 50.000 еколошких торби за куповину.

“Компанија Mozzart ће велики део друштвено одговорних активности ове године усмерити на заштиту животне средине и подизање еколошке свести. Пластичне кесе су веома штетне за животну средину, док је торба за куповину адекватна алернатива, природа је више воли и еколошки посматрано је много пожељнији избор.

Ово је прва еко акција коју радимо, а ускоро цемо представити велики еколошки пројекат на којем радимо са Градом Београдом.”, поручио је Борјан Поповић из Mozzartа.

Пластичне кесе често, уместо у смећу, заврше у природи где се разграђују стотинама година. Од 1. јануара наступила је и забрана употребе пластичних кеса у Србији.

“Одличан је покон. Увек заборавим да понесем торбу, још се навикавам на забрану употребе кеса и свој цегер ћу одмах искористити” коментар је Сандре Стојадиновић које често посећује Каленић пијацу.


ПР

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)