ГРАДСКОМ саобраћајном предузећу "Београд" потребно је десет мини-комбија у жутој боји са возачима! Ово предузеће недавно је расписало јавну набавку за услугу "изнајмљивање возила са возачем" на период од пет година. Колико новца ће се дати за рентирање возила и шофера знаће се сутра када би понуде требало да буду отворене.

ГСП је, према тендерској документацији, потребно десет мини-комбија, произведених 2019. године. Морају да буду жуте боје, да имају 20 седишта, којима наслон може да се подешава и са заштитним појасем у три тачке, евро 6 мотор, мануелни мењач, лимитатор брзине, као и тахограф и лед дисплеј за информацију путника о броју линије.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Крече зграде, мењају интерфон, улазна врата, инсталације, а све плаћа - општина: На Савском венцу кредитирају поправке у 110 зграда

Изабрани понуђач је у обавези да обезбеди услугу помоћи на путу и кол-центра 24 сата свих 365 дана у години, подршку у реализацији уговорених услуга, благовремено обавештавање о пријему казни за саобраћајне прекршаје.

Жутом бојом, одлуком Града, морају да буду офарбана возила која се користе за превоз малишана. Зато је претпоставка да ће се мини-комбији користити у те сврхе.