Продавачица Садија Дурмиси (37) која је после краће расправе и отимања кофера у недељу нокаутирала комуналну милицајку А. М. поред пијаце на Видиковцу правда свој поступак речима да од продаје на пијаци храни целу породицу.


- Нисам желела проблем, хтела сам да се померим, али, ето, десило се. Милицајка ме јурила, чупала, а све то гледало је моје болесно дете. Лупила сам је, нисам могла више да трпим - прича продавачица са пијаце.


- Од продаје на пијаци храним девет уста, издржавам целу породицу. Милицајка се поставила према мени као да сам највећи криминалац, па нисам убила неког да се тако понаша. Ударала ме је, чупала и вукла пред сином. Пао ми је мрак на очи и лупила сам је – каже Садија.


Овим речима почиње причу Садија Дурмиси (37), која се нашла у центру пажње јавности након што је после краће расправе и отимања кофера, у којем је била роба, у недељу нокаутирала комуналну милицајку А. М. поред пијаце на Видиковцу.


Прочитајте још: Садија изашла из притвора после нокаутирања комуналне полицајке и рекла како јој се свиђа надимак


Милицајка А. М. је завршила у болници, а продавачица је након инцидента ухапшена због напада на службено лице.(kurir.rs)