Садија Д. (37), продавачица која је у недељу на пијаци на Видиковцу нокаутирала комуналну милицајку Алису М, после два дана проведена у притвору, пуштена је овог поподнева на слободу.

Подсетимо, одмах након инцидента на Видиковцу, када је комунална милицајка са лакшим повредама завршила у Ургентном центру, полиција је привела Садију.

Прочитајте још:Боксерка” Садија, која је нокаутирала милицајку, и раније се појављивала у медијима: Погледајте какве је савете давала гледаоцима (ВИДЕО)


По слову закона њој за напад на физичко лице, које је задобило лакше телесне повреде, прети казна затвора од 2 до 8 година, уколико у даљем току процеса не дође до преквалификације кривичног дела за који се терети.

- Мало ми јесте драго што ме зову Тајсонка, сад сте ме баш насмејали тим надимком. Чула сам и да ме многи подржавају и да су стали на моју страну. Захвална сам мом народу. Хвала Србији! - нагласила је Садија за "Курир" по изласку из притвора.

Она је демантовала неке наводе да се све ово догодило због личног сукоба који наводно датира од раније између ње и милицајке у вези са местом за нелегалну продају робе.

(kurir.rs)