СНИМАК инцидента између продавачице Садије Дермуси и припаднице комуналне милиције Алисе Меметовић, који се догодио у недељу на Видиковачкој пијаци, изазвао је полемику на друштвеним мрежама.

Наиме, док једни на снимку виде тренутак у ком продавачица удара комуналну милицајку песницом, други пишу да је у моменту који је претходио, милицајка руком ударила продавачицу.

Свему је претходила, како можемо видети и на снимку, расправа између њих две.

На снимку се чује како милицајка говори продавачици да би требало да остане ту док не стигне полиција, али она жели да оде, говорећи да мора да иде кући, где је "чекају мала деца".

Прочитајте још - Нокаутирана комунална полицајка: Улична продавачица на Видиковцу је оборила једним ударцем (ВИДЕО/ФОТО)

Потом је продавачица покушавала да ствари, које је продавала, убаци у кофер, али јој је то припадница комуналне милиције онемогућила, држећи за ручку тај исти кофер.

Моменат који потом следи је управо кључни разлог спора између људи који су погледали овај снимак. У коментарима на овај видео запис на друштвеним мрежама, многи тврде да је песничењу претходио ударац, који је Алиса задала продавачици, те да се потом Садија окренула ка милицајки и ударила је песницом по лицу. Међутим, има и оних који на снимку виде само један ударац, и то онај којим је продавачица нокаутирала припадницу комуналне полиције.

Ко је кога први ударио погледајте на снимку испод, па процените: