Алису Меметовић, припадницу комуналне милиције у недељу је је око 12.30 часова у главу ударила продавачица на Видиковачкој пијаци у Београду.

Инцидент се догодио, када је Алиса покушала да продавачици одузме шверцовану робу. Продавачица је ухапшена после напада, а Алиса је пребачена у болницу.

После напада, огласио се Алисин супруг М. Н. са који је са сином дошао на место инцидента, преносе београдски медији.

- Ово је страшно шта се догодило мојој жени! Она се налази на максилофацијалном одељењу. Јако је узнемирена, стално плаче и под стресом је, јер не може да верује шта јој се догодило. Ово је брука и срамота - рекао је том приликом.

Прочитајте још - Епилог туче полицајке и продавачице на пијаци: Једна завршила на Ургентном, друга у станици полиције (ВИДЕО)

Како је навео, његова супруга је доживела трауму за цео живот.

- Отишла је заради парче хлеба, а онда се дешава да је неко пребије на радном месту! Доживела је трауму за цео живот. Поступила је у складу с послом који обавља, а претрпела је насиље и никада није прекорачила овлашћења. Ово је упозорење да се овако нешто никада не понови и апелујем на све да се стане на пут томе! Жене треба да се заштите од насиља - поручио је Алисин супруг, пише "Курир".