Лопови покрали и оштетили две трафо станице на ауто-путу код Добановаца

Танјуг

субота, 30. 11. 2019. у 14:38

Лопови покрали и оштетили две трафо станице на ауто-путу код Добановаца

Фото З. Јовановић

ЈП "Путеви Србије" обавештава јавност да је на државном путу 1. А реда број 3 у зони Добановачке петље, дошло до крађе и оштећења две трафо станице услед чега не ради део инсталација јавног осветљења
ЈП "Путеви Србије" обавештава јавност да је на државном путу 1. А реда број 3 у зони Добановачке петље, дошло до крађе и оштећења две трафо станице услед чега не ради део инсталација јавног осветљења.

У току су активности на санацији покрадених и оштећених трафо станица и очекујемо да ће радови бити завршени у најкраћем могућем року.

Крађа саобраћајне сигнализације и опреме из трафо страница директно утиче на безбедност саобраћаја и угрожава животе учесника у саобраћају, наводи се у саопштењу "Путева".

Коментари (5)

Ganedra

30.11.2019. 15:26

Staviti elektricnu ogradu oko trafo stanica, minsko polje i znak upozorenja! Bem ti lopovluk!

На добровољни рад!

30.11.2019. 15:52

Ухвате се па им се закаже лепо 10-15 година друштвено корисног принудног добровољхог рада. Онда би се питали они и други слични њима да ли се исплати красти и оштећивати друштвену имовину коју сви плаћамо. Где је сад ту држава да каже своје?

Deda

01.12.2019. 17:55

Redovna pojava To nije "drp" kradja. Ne krade se trafo tek tako, a treba ga nekom i prodati... Isto je bilo i na petlji Ostružnica, na Savskoj magistrali i Kružnom putu. Tada su ukrali i rasvetu na 20m visine. Može li Policija sama da hapsi ili opet mora Vučić da kaže, da treba hapsiti lopove koji su ukrali branike sa novog autoputa...