„Свим срцем за Београд“: Најављен почетак манифестације Београдска зима

Новости онлине

28. 11. 2019. у 18:30

„Свим срцем за Београд“: Најављен почетак манифестације Београдска зима

Фото: П.Митић

У оквиру "Београдске зиме", свим суграђанима и гостима града обезбеђени су разноврсни бесплатни садржаји
На конференцији за новинаре одржаној у Свечаној сали Скупштине града Београда, 28. новембра 2019. године, најављен је почетак манифестације Београдска зима под слоганом „Свим срцем за Београд“.


У оквиру "Београдске зиме", свим суграђанима и гостима града обезбеђени су разноврсни бесплатни садржаји, а сама манифестација трајаће од 1. децембра 2019. до 15. фебруара 2020. године.


Поред традиционалог Трга отвореног срца, Улице отвореног срца и дочека Нове године у центру града, зиму ће обележити и клизалиште које ће се ове године бити постављено на Тргу Републике као и многобројне представе и концерти, Божић код Храма Светог Саве и Опен аир цинема на Тргу Николе Пашића.


Директор Цебефа Дамир Хандановић најавио је богат и разноврстан програм Београдске зиме који очекује све суграђане и посетиоце Београда. Овом приликом у оквиру саме манифестације најавио је концерт Бајаге и инструктора, одржавање Мегдана, одржавање бесплатних филмских пројекција на Тргу Николе Пашића у Комбанк дворани, Опен аир цинема као и програм градског дочека Нове године испред Дома Народне Скупштине. Овом приликом осим присутних извођача за дочек Нове године , Лепе Брене и Кикија и Пилота најавио је наступ Маје Беровић као и ДЈ Ђуке.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Весић: Од 1. јануара за другорођено дете још 10.000 динара


Такође најављени су и извођачи за наступ 30. децембра: Вук Моб, Ангелина, Газда Паја, Сара Јо, Мили, Сенидах, Цоби, Раста, МЦ Стојан као и ДЈ Ђука.


Фото: П.Митић


Фото: П.Митић


Фото: П.Митић

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Marence

29.11.2019. 10:54

Parada kiča i šunda... Izuzev Bajage. Btw. ko ili šta je DJ Djuka? Čime je pomenuti zaslužio da nastupa na ovakvom dogadjaju? Neka burazerska kombinacija i ništa drugo.