Разрован булевар на Новом Београду, корен огромног стабла подигао пут (ФОТО)

Ш. М.

19. 11. 2019. у 15:40

Разрован булевар на Новом Београду, корен огромног стабла подигао пут (ФОТО)

Фото: Ш. М.

Житељи новобеоградског Булевара маршала Толбухина забринути за безбедност
РУПЕ на делу Булевара маршала Толбухина на Новом Београду од броја 20 до 28, које посебно сметају возачима, нису закрпљене више од две године! Како кажу станари овог дела престонице, обраћали су се надлежнима, али је стање до сада остало непромењено.
- У овој улици коловоз је разрован годинама, али се у претходном периоду колико-толико водило рачуна. Међутим, последње две године нико није покушао да реши ову ситуацију - за "Новости" истичу житељи ове улице. - Такође, и корен огромног стабла подигао је део пута, па је ту пролаз аутомобилима небезбедан.

Прочитајте још: Градилишта проширују и на тротоаре: Препреке на путу угрожавају пешаке

Станари су се, кажу, прво мејлом обратили ЈКП "Београд пут", које им је саопштило да они нису надлежни. Потом је из "Путева Београда" стигао допис да површина унутар блока није јавна саобраћајна површина, и да стога одржавање овог пута није у њиховој надлежности.
- Рекли су нам да се обратимо надлежној општини, што смо и урадили. Они су, како нам је достављено, пријаву проследили инспекцији на даљу надлежност - огорчено причају житељи Булевара маршала Толбухина. - Иако смо се надлежнима први пут обратили још у септембру, изгледа да наш проблем никог не занима.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Radomir Radošević

19.11.2019. 19:34

Takvih ulica ima još i Beograd je nažalost pun takvih delova

Šofer

19.11.2019. 23:23

Pocnite da kopate ulicu,odmah ce se javiti onaj ko je nadlezan da se buni...