У ГЛАВНОЈ улици у Земуну, прекопута позоришта Мадленијанум, у 12.40 полиција је пронашла тешко рањеног мушкарца Ивана В. (45), ког је засад непозната особа неколико пута избола ножем по стомаку, грудима, леђима и глави. Он је колима Хитне помоћи одмах превезен у Ургентни центар, где су се, до затварања овог издања "Новости", лекари борили за његов живот.

Прочитајте и: Noć u Beogradu: Petoro povređeno u udesima, dvoje teže


Како "Новости" сазнају, сукоб двојице мушкараца избио је највероватније због пословног простора. Свађа је, наводно, почела на углу Рајачићеве и Светогорске у Земуну, где је, према информацијама које смо добили, почело и убадање. Очевици су видели једног мушкарца како покушава да убаци неке ствари у аутомобил и другог који трчи према центру Земуна. Према њиховим сведочењима, дукс који је носио један од мушкараца био је натопљен крвљу, а крви је било и дуж улица којима је рањени бежао.

Потом се спустио до трафике прекопута Мадленијанума и од продавачице затражио чашу воде. Полицајци су га у том тренутку пронашли и зауставили, приметивши да има убодне ране по целом телу и позвали су Хитну помоћ. Полиција је затим ушла у пословни простор који је, наводно, био предмет сукоба, како би се испитали сви детаљи.