У случају да је било који модел „porche panamere“ оставио некога равнодушним, сребрна верзија коју смо ових дана виђали по Београду, засигурно је нешто што оставља без даха чак и оне који то никада не би признали.

Шта је, бре, ово?!“ - поред добро познатог „wоооw“, једини је коментар пролазника који су се протеклог викенда затекли испред паркираног "поршеа" на Дорћолу.

Није било какав "порше". Сребрне боје, неко би рекао и огледало боје, истиче се у маси итекако.

Да занемаримо непрописно паркирање, и то што нема предњу таблицу, истине ради, само би наружила изглед овог невероватног аутомобила.

Оно што је занимало све присутне јесте – ко је власник овог невероватног аутомобила?

На задњој страни аутомобила таблица регистрована у Бечу. Ипак, један детаљ открива идентитет власника: На стаклу иза сувозачевог седишта натпис @marrko.mp.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ЕГЗИБИЦИЈА ЛУДОГ РУСА: Са запаљеним колима слетео у залеђено језеро (ВИДЕО)

Дечко који, сем што живи и ради у Бечу и Београду, један је од оних који не преза да се на свом инстаграм профилу похвали свиме што има. Од скупоцених аутомобила, сатова, фотографија са летовања на луксузним дестинацијама..
До тога да је снимио песму о свом животу и омиљеном аутомобилу. По томе је и познат као Marrko Panamera.


Сан му је био да купи "панамеру" и стави на њу таблице на којима пише "крими". То је и остварио...
Међутим, један од снимака нам је веома привукао пажњу. Марко, сем што вози брзином од 263км/х, снима своју лудачку вожњу, а затим и полицајца који га зауставља због прекршаја. На све то његов коментар је тек „Упс“, а уз снимак иде и добро позната мелодија: „А да си на мом месту сада ти би дао све..“