Београђани сад могу на рате да отплате дуг Инфостану: Ево шта треба да урадите

Г. Н.

31. 10. 2019. у 15:26

Београђани сад могу на рате да отплате дуг Инфостану: Ево шта треба да урадите

Информације се могу добити на шалтерима / Фото М. Лабудовић

Предузеће за обједињену наплату комуналних услуга пружа прилику да репрограмирају дугове. Поступак се може обавити у било којој експозитури или седишту „Инфостана“, а отворен је и бесплатни број за информације

КОРИСНИЦИ комуналних услуга моћи ће од сутра па све до 31. децембра да закључе, по веома повољним условима, репрограм дуга за неизмирене комуналне услуге, саопштило је Јавно комунално предузеће "Инфостан технологије". Градско веће Града Београда донело је закључак који омогућава репрограм дуга за физичка лица која су утужена код надлежних судова и јавних извршитеља, за која су донесене правоснажне пресуде и решења о извршењу, поступке који су у току пред надлежним судовима. Репрограм се односи и на кориснике који дугују више од три месеца, а за које није покренут поступак принудне наплате, као и за дужнике који су у претходним годинама приступили репрограму дуга, а нису поштовали динамику отплате.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Tatjana (44) i njen sin Boromir (7) nisu izbačeni na ulicu: Šesti pokušaj iseljenja porodice sa Dorćola nije uspeo (FOTO / VIDEO)

Сви заинтересовани за репрограм дуга могу да дођу у било коју експозитуру или седиште предузећа сваког радног дана од 7.30 до 15.30 часова, где ће на лицу места добити Предлог уговора о признању дуга. Корисници ће уз октобарски рачун добити све информације о условима репрограма дуга, о чему се могу такође обавестити позивом Бесплатног позивног центра 0800-011-018 за позиве из свих фиксних мрежа и позивом броја 011/3954-420 за позиве из мобилних мрежа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Annna

31.10.2019. 16:57

Zasto samo Beogradjani mogu fa plate svoja dugovanja na rate po povoljnim uslovima.Sta je sa ostalim gradovima u Srbiji???Bruka