Чланови Удружења CarGo (њих око 700) данас су протестовали испред Полицијске управе за Град Београд, (станица 29. новембар), у Булевару деспота Стефана 107. Они су почели да се окупљају нешто пре поднева и сви су на почетку носили црвене качкете.


На скупу названом Стоп црвеним качкетима, Александар Вучић позвао је унутрашњу контролу да очисти из својих редова оне који "шурују са такси картелом и приводе поштене грађане под наредбом људи у црвеним кацкетима".

- Поднели смо притужбу због несавесног, незаконитог и непримерено рада појединих запослених у Полицијско управи. Нећемо дозволити да нам било ко ломи ребра и лобање- казао је Вучић окупљеним члановима.

Све црвене качкете потом су оставили на огради испред зграде полицијеПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Возач ЦарГо, коме је одузето возило, задржан у притвору

Подсећамо, прошлог понедељка у Булевару Михајла Пупина у Новом Београду саобраћајни инспектори у сарадњи са Комуналном полицијом покушали су да заплене једно возило члана Удружења CarGo.

Затим су други чланови у великом броју дошли да подрже колегу и спрече одузимање аутомобила. Тада су дошле и бројне екипе припадника специјалне полиције, а приведено је осам особа, међу којима и адвокат компаније CarGo.