Протест Удружења CarGo испред Полицијске управе: Поднели смо притужбу због несавесног и незаконитог рада појединих запослених

С. М.

30. 10. 2019. у 09:35

Протест Удружења CarGo испред Полицијске управе: Поднели смо притужбу због несавесног и незаконитог рада појединих запослених

Фото: С. М.

Чланови Удружења CarGo протестовали испред Полицијске управе за Град Београд

Чланови Удружења CarGo (њих око 700) данас су протестовали испред Полицијске управе за Град Београд, (станица 29. новембар), у Булевару деспота Стефана 107. Они су почели да се окупљају нешто пре поднева и сви су на почетку носили црвене качкете.

На скупу названом Стоп црвеним качкетима, Александар Вучић позвао је унутрашњу контролу да очисти из својих редова оне који "шурују са такси картелом и приводе поштене грађане под наредбом људи у црвеним кацкетима".

- Поднели смо притужбу због несавесног, незаконитог и непримерено рада појединих запослених у Полицијско управи. Нећемо дозволити да нам било ко ломи ребра и лобање- казао је Вучић окупљеним члановима.

Све црвене качкете потом су оставили на огради испред зграде полицијеПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Возач ЦарГо, коме је одузето возило, задржан у притвору

Подсећамо, прошлог понедељка у Булевару Михајла Пупина у Новом Београду саобраћајни инспектори у сарадњи са Комуналном полицијом покушали су да заплене једно возило члана Удружења CarGo.

Затим су други чланови у великом броју дошли да подрже колегу и спрече одузимање аутомобила. Тада су дошле и бројне екипе припадника специјалне полиције, а приведено је осам особа, међу којима и адвокат компаније CarGo.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

balkanski špijun

30.10.2019. 13:47

Poznati su nam vasi "mirni skupovi", kada urlajuci opkolite "mirno" "Pauk" sa podignutim vozilom, ili vozilo sa inspektorom koji pise kaznu, a cesto se bacate i ispred policijskog dzipa, postoje snimci za sve, a onda kada policija radi svoj posao, kuku-lele, licemeri...

Lola sa Begeja

30.10.2019. 15:19

Lepo je ministarka objasnila; vi iz tog car goa kršite zakon, jos imate obraza da protestvujete protiv policijie, van svake pameti,ali polako, niko nije jači od države i zakona..!!Konačno je država krenula napred, posle mnogo godina, tako da gospodo, nećete se ni vi tako ponašati..!!

DzSvetac

31.10.2019. 08:39

Што то није најављено у медијима да дођемо и ми задовољни корисници , да објаснимо ТАхи картелима и државним подгузним мувама !!! Радије идем пешке , него оној ТАХИ банди да дам динар!!! Још и субвенције срамота!!!