Нападнут монтер ЕПС-а у Крњачи, интервенисала полиција

М. С.

25. 10. 2019. у 15:44

Нападнут монтер ЕПС-а у Крњачи, интервенисала полиција

Фото Д.Миловановић

Прво је претио и вређао радника "ЕПС Дистрибуције", а затим га ухватио рукама за врат и почео да га гуши и стеже

Јавно предузеће "Електропривреда Србије" најоштрије осуђује напад на монтера "ЕПС Дистрибуције" у београдском насељу Крњача. Радник је нападнут током покушаја обуставе испоруке електричне енергије дужнику М. Л., власнику БМW сервиса у улици Панчевачки пут 70А.

Он је физички напао монтера, који је дошао да искључи струју. Прво је претио и вређао радника "ЕПС Дистрибуције", а затим га ухватио рукама за врат и почео да га гуши и стеже.

Прочитајте још - ХАПШЕЊА У ЕПС: Злоупотребом положаја општетили предузеће за милионски износ

Интервенисала је полиција, а повређени радник је превезен у Дом здравља ради указивања медицинске помоћи.

BMW сервис, чији је власник М. Л., дугује за утрошену електричну енергију 890.000 динара. Након интервенције полиције, електрична енергије је искључена.

Запослени у "Електропривреди Србије" приликом обављања свог посла на терену свакодневно су изложени физичким и вербалним нападима, вређањима, узнемиравајућим телефонским позивима. Зато је Јавно предузеће "Електропривреда Србије" од Владе Србије затражило измене закона којима ће се напади на ЕПС-ове раднике третирати као кривично дело и омогућити им заштиту као службеним лицима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Белгород Ц.З.

25.10.2019. 17:16

Запленити му алат у тој вредности и крај приче.Иначе другар мој ради исто то,искључења у околини Бгд,сваки други дан доживљаји за књигу

Faca

25.10.2019. 18:54

Ko je dozvolio da se dug toliko nagomila, zašto to nije urađeno ranije kad je i dug bio manji