„Дајте ја ћу платити и скућити фамилију”: Марија Шерифовић бесна после избацивања породице на Дорћолу

Novosti Online

16. 10. 2019. у 15:26

„Дајте ја ћу платити и скућити фамилију”: Марија Шерифовић бесна после избацивања породице на Дорћолу

Марија Шерифовић Фото: Н. Скендерија

Певачица нуди да помогне породици Османи коју је полиција уклонила из њиховог дома
ПЕВАЧИЦА Марија Шерифовић бесно је реаговала на потресну причу о избацивању породице Османи из њиховог дома на Дорћолу и понудила им финансијску помоћ.

Прочитајте још:
ПОРОДИЦА СЕЛАДИН СА ДОРЋОЛА ИЗБАЧЕНА НА УЛИЦУ: Жену оболелу од рака износили на носилима (ВИДЕО)

Тада је више полицајаца уклонило укућане из њихове куће, па чак и болесну жену која је била на носилима

“Искрено ... У овој мојој лепој Србији не може више ништа да ме изненади ... И не умем ни да опишем која се количина беса у мени појави ... Али ево да не бих рекла оно што мислим и била проста певаљка за неке ... Ако неко има контакт - дајте ја ћу платити и скућити фамилију“, написала је Шерифовић на Твитеру.

Подсећамо, како наводи Здружена акција „Кров над главом“, Породица Османи годинама живи у кући у улици Дунавски кеј 30. Међутим, њихова кућа, изграђена још 1934. године је 2015. избрисана из земљишних књига, као да уопште не постоји. Након четири године чекања и низа жалби и захтева, Селадин Османи је коначно добио одобрење да своју кућу поново упише у земљишне књиге. Али пре него што је ово решење постало правоснажно, само пар дана касније, из Града је стигло и решење о рушењу куће.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

RepSrpska

16.10.2019. 19:25

Daj te neki žiro račun da se uplati. Nisam bogat ko Marija al bi da pomognem, više nas je ovakvih.

Dana

17.10.2019. 14:57

@RepSrpska - Jeka, Vi čim imate vremena i internet da čitate i glupirate se znači da ste sposobni... Takvima samo Bog može da pomogne... Pomoći treba onima koji nisu u mogućnosti da pomognu sami sebi.

Jelena

17.10.2019. 10:10

Lepo od Marije sto hoce da pomogne i bilo bi lepo da pokrene i svoje kolege da se pomogne svima kojima treba bez obzira na veru j nacionalnu pripadnost.

Jugoslovenka

17.10.2019. 10:28

Sramota za vlasti u Srbiji. Sramota za predsednika države, za premijerku, za aktuelnu socijalnu strukturu... Šta su oni? Androidi ili ljudi sa dušom? Odgovor se sam nameće. Bravo za Mariju!!! Ona je čovek sa dušom i srcem!!! Ako je potrebna i pomoć u vidu, garderobe, hrane, drugih stvar, dajte adresu. Mnogo nas je koji ćemo moći i hteti da pošaljemo pomoć.

Sale

18.10.2019. 10:00

Legalisti i vi botovi aj u 100 e da se kladimo da restoran bespravno izgradjen na Kopaoniku na Pancicevom vrhu jos uvek stoji tamo...