Таксисти прекидају штрајк, неће бити сутра на улици!

С. Б. М./Новости Онлине

15. 10. 2019. у 15:32

Таксисти прекидају штрајк, неће бити сутра на улици!

Фото П.Митић

Прекида се штрајк таксиста после договора са председником Србије Александром Вучићем
Таксисти су одлучили да прекину протест, након састанка са председником Александром Вучићем.

Како сазнајемо, постигнут је договор са председником, а таксисти сутра неће бити на улици. Представници таксиста су изјавили да је договорено пооштравање контроле нелегалних возила, као и да ће на недељном нивоу одржавати састанке са представницима Владе о спровођењу договора.

- Дошли смо до закључка да је данас дан када сви треба да почну да поштују закон. Када смо седели са председником почели су са одузимањем возила – поручио је окупљенима Александар Бијелић председник Удружења таксиста Србије Александар Бијелић је Бијелић.Неки таксисти су били незадовољни јер је, како они кажу, договор био да се протестује до укидања апликације CarGo.

Бошко Вукојевић из Такси коморе спреман да штрајкује глађу ако се не испоштује договор, али сматра да ће се ситуација поправити у наредним месецима.

Такође је речено да ће и таксисти морати да поправе слику о себи и да ће добити средства за обнову возног парка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (13)

maniks

15.10.2019. 15:42

Kao i sto sam napisao pre nekoliko dana da ce strajk trajati jos nekoliko dana dok se ne pojavi spasitelj. Slika i prilika Srbije da u Srbiji nista ne funkcionise osim funkcija predsednika kome ovo nije svakako u opisu posla.

Ivan

15.10.2019. 16:04

Aleksandar Isus Vucic je opet skupio jeftine politicke poene. Bravo Isuse Vucicu. Jedini ti u ovoj drzavi nesto radis. Nista bez tebe

Goran ali ne Bot

15.10.2019. 16:12

I spasitelja ponovo u akciji. Jedini problem je što je priznao da se zakon do sada nije sprovodio. Znaci za sve što država ne sprovodi štrajk i blokada? Sramota.

Savo

15.10.2019. 16:15

spremite se za fiskalne racune, placanje poreza do 15 og za prethodni mesec, vozila mladja od 10 god, voznja iskljucivo po navigaciji tj najkracom rutom

Zeks

15.10.2019. 16:20

A sta im je obecano i to sto im je obecano mogao je i neko na nizem mestu da im obeca,prosto mislim da ne treba prvi covek zemlje da se bavi tim pitanjima jer zasta prima platu 200 ljudi u ministarstvu saobracaja