ОТЕТ АУТОБУС НА ЛИНИЈИ 59: Младић током протеста таксиста сео за волан, па се са путницима возио од Аутокоманде до Видиковца

NovostiOnline

15. 10. 2019. у 10:28

ОТЕТ АУТОБУС НА ЛИНИЈИ 59: Младић током протеста таксиста сео за волан, па се са путницима возио од Аутокоманде до Видиковца
Како незванично сазнајемо, возачи су брзо приметили да аутобуса нема, позвали су полицију и крадљивац је ухваћен
ЈЕДАН младић, према незваничним информацијама малолетник, у понедељак у  поподневним сатима, у току такси блокаде, украо је аутобус на линији 59, који држи Конзорцијум приватних превозника, и њиме се возио од Аутокоманде до Видиковца.


Како незванично сазнајемо, возачи су брзо приметили да аутобуса нема, позвали су полицију и крадљивац је ухваћен. О овом пропусту возача на линији 59 нико није желео да прича, сем да потврди да се заиста догодио. Али, према неким информацијама, реч је о дечку који је познат шоферима, односно који "воли да се дружи и прича са возачима јавног превоза".


- Недалеко од стадиона Црвене звезде видео сам паркиран аутобус 59. Мало сам се изненадио што је паркиран, али опет и није било превише чудно, јер су све линије биле поремећене због протеста. Али, чудно ми је било када сам исти тај аутобус, за који знам ко му је шофер, видео како ме обилази код "Драгише Мишовића". За његовим воланом није био колега, него тај младић - навео је за "Политику" возач аутобуса који је желео да остане анониман.


Убрзо после тога алармиране су друге колеге. Тада је, како сазнајемо, позвана полиција, а момак је ухваћен на Видиковцу.


Не зна се тачно колико особа је у тренутку крађе аутобуса било у њему јер су кружиле различите информације, од тога да је била само једна старија жена до тога да је било неколико вршњака малолетног крадљивца.


Све је, на срећу, завршено без озбиљнијих последица, поготово ако је тачна информација да је за воланом био младић без возачке дозволе!


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Lesa

15.10.2019. 11:08

Mali svaka ti cast. Njega netreba kaznjavati vec vozaca ojaditi od kazne. Zasto nije u busu kada je kljuc u bravo.

Hercegov Grad

15.10.2019. 11:14

Trebo je autobus zakucati u kolonu taksista, to bi bio pravi odgovor na matletiranje bandi pod nazivom taksisti!

Mladen

16.10.2019. 14:08

Bio sam u tom autobusu, vozio je ekstra svi su se smejali...bilo je oko 30ak ljudi u njemu...caaaaaar