Директор Јахорине: Ја сам крив за београдску гондолу (ФОТО/ВИДЕО)

Новости онлине

12. 10. 2019. у 16:23

Директор Јахорине: Ја сам крив за београдску гондолу (ФОТО/ВИДЕО)
Дејан Љевнаић, директор ОЦ Јахорина, говорио је о пројекту гондоле у Београду
Олимпијски центар "Јахорина" богатији је од ове године за још једну туристичку атракцију – Гондолу "Јавор Партизан".


Гондола је представљена на конференцији за медије у Београду. Бројне званице имале су прилику да у центру Београда виде кабинску гондолу чије свечано отварање је заказано за 30. новембар на олимпијској лепотици.
Дејан Љевнаић, директор ОЦ Јахорина, говорио је и о пројекту гондоле у Београду.


- Иницијатива за изградњу гондоле у Београду је кренула из Скијалишта Србије док сам ја био директор. То је пројекат који потпуно и апсолутно подржавам. Морам да кажем да пуно градова у региону има урбан транспорт гондоле, које имају многе предности као што је екологија, растерећење јавног и туристичког транспорта – рекао је Љевнаић.

Он се осврнуо и на нападена председника Александра Вучића поводом овог пројекта.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Вожња гондолом до краја године


- Заиста ми је драго да сада председник Вучић подржава такав пројекат. У том моменту је иницијатива кренула од мене. Ако неко тражи у том пројекту кривца онда сам то ја, а не председник. Стојим иза тог пројекта и милсим да је заиста добар - рекао је Љевнаић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

замена теза

12.10.2019. 21:40

Само, на Јахорини мост не може да замени гондолу, а у Београду би пешачки мост био практичнији, јефтинији, лепши и у сваком другом погледу далеко бољи од скупе и непрактичне гондоле. Мост је неупоредиво јефтинији за одржавање, ради целе године, бесплатан је за коришћење, већи му је капацитет прелаза, њиме могу и бициклисти, колица и тротинети , и лепо изгледа.

Дејан

12.10.2019. 22:43

@замена теза - Јел' стварно мислиш да је читава конструкција моста јефтинија од гондоле?

Sadjitarius

14.10.2019. 09:15

Totalno sam apolitičan,ali ovaj put se slažem,žičara bi bila sjajno rešenje,ali trebalo bi obratititi pažnju na dve stvari: da kabine budu najviše za 6 osoba,dakle,manjih dimenzija i da cena karte u jednom smeru ne sme da bude veća od 120din.