Весић пустио у саобраћај линију аутобуса 504

Танјуг

11. 10. 2019. у 15:45

Весић пустио у саобраћај линију аутобуса 504

Фото Depositphotos

Заменик градоначелника Београда Горан Весић провозао се на Видиковцу, на територији раковичке општине, новоуспостављеном саобраћајном линијом аутобуса 504, која ће повезивати Видиковац и Ресник
Заменик градоначелника Београда Горан Весић провозао се данас на Видиковцу, на територији раковичке општине, новоуспостављеном саобраћајном линијом аутобуса 504, која ће повезивати Видиковац и Ресник.

Реч је о продуженој траси јавног градског превоза 504.

Весић је казао да ће линија 504 на продуженој траси омогућити квалитетнији живот грађанима Видиковца и Ресника.

"Грађанима Ресника ће приближити Видиковац, они ће моћи да дођу до пијаце на Видиковцу, до Дома здравља на Лабудовом брду, до важних тачака које им олакшавају живот. То је суштина јавног превоза", рекао је Весић за Тањуг, додавши да је на новој траси уведено шест нових стајалишта.

"Део Видиковца са око 10.000 људи повезали смо са јавним превозом", истакао је он.

Весић је додао да је у протеклом периоду на територији општине Раковица уведено осам нових аутобуских линија, а да су продужене три.

"Суштина локалне политике је да решава комуналне проблеме људи како би живели лакше и боље. Све ове измене плаћа Град, у сарадњи са општином Раковица. Захвалан сам општини Раковица на предлогу. Ово је најбоља сарадња Раковице и Града Београда", закључио је Весић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Miljakovac

11.10.2019. 21:05

A kvalitetniji život stanovnika Miljakovca? Prvo ste nam uveli liniju 504 do okretnice Miljakovac III, pa onda liniju skratili do Miljakovca I i na kraju liniju preusmerili na Vidikovac, tako da ste ostavili stanovnike u zgradama oko Miljakovačke pijace bez gradskog prevoza i veze Miljakovca sa železničkom stanicom Rakovica, zarad uspostavljanja prevoza kroz Vidikovački venac.

Смрт ЕУ/НАТО окупацији, слобода народу Србије!

11.10.2019. 21:17

А да си се позабавио и огласио поводом двонедељног дивљања "такиста" и незаконитом блокадом града, прави градоначеличе "менаџеру" Весићу, пошто смо навикли да се на све живо оглашаваш, а сад гле чуда "ћутиш ко заливен" ? Појела маца језик?

Драган Јовановић

12.10.2019. 06:32

Ма браво бре. Стварно си баја.