Улетео у собу, почео да виче на раднике, разбијао инвентар: Нови детаљи инцидента у КБЦ Бежанијска коса

М. С.

четвртак, 10. 10. 2019. у 22:22

Улетео у собу, почео да виче на раднике, разбијао инвентар: Нови детаљи инцидента у КБЦ Бежанијска коса

Илустрација
Фото: Н. Фифић

Како поједини запослени у КБЦ "Бежанијска коса" наводе, ништа није указивало да ће се тако нешто догодити.
Полиција у сарадњи са Трећим основним тужилаштвом у Београду ухапсила је једног мушкарца због сумњe да је у четвртак, у поподненим сатима, напао докторку у Клиничко-болничком центру Бежанијска коса и нанео јој лакше телесне повреде.

Како су за "Новости" испричали очевици напада на докторку у КБЦ "Бежанијска коса", пацијенктиња чији је син насрнуо на докторку лежи на одељењу интензивне неге кардиологије, где су најтежи пацијенти. Он је како сазнајемо, дошао код мајке у посету, улетео у собу, а потом почео да виче на особље, да ломи, а потом и физички насрнуо на њу.

Како поједини запослени у КБЦ "Бежанијска коса" наводе, ништа није указивало да ће се тако нешто догодити.

Прочитајте још - ИНЦИДЕНТ У КБЦ БЕЖАНИЈСКА КОСА: Син пацијенткиње напао докторку, вукао је за косу?


- Није се распитивао о њеном стању, бити је говорио да је незадовољан третманом. Први пут јој је дошао у посету, јер је збринута у среду. Нико му ништа није рекао, напад се догодио из чиста мира. Сви запослени су уплашени да се не врати, а пацијенти. Надамо се да ће га полиција што пре привести - наводе поједини запослени у КБЦ "Бежанијска коса".

Како сазнајемо, пошто је особље које је било у смени када се напад догодио, распуштено је а њих је заменила друга екипа јер нису били у стању да раде због шока који су претпрели.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Verica

11.10.2019. 06:36

Da, naravno. Uvek je iz čista mira neko pukao. Ovi drugi su svi nevinašca i ništa im nije jasno i uplašeni su...

Иван

11.10.2019. 07:36

Подршка за НН човека! Верујем да је надрндани став особља довео до такве реакције. њихов безобразлук је одавно познат свима!

Deki

11.10.2019. 07:45

Moja majka je svoje poslednje dane provela u KBC Bežanijska kosa, gde je i umrla. Dok je satima umirala smeštena tik pored prozora i pržena na jakom suncu, bolesnici iz sobe su našli najkrepkijeg među sobom koji je spustio roletnu i ublažio muke. Sestrama i doktorima, to kažu ljudi iz njene sobe, nije padalo na pamet. Ušao sam sutradan u sobu sa sestrama i samo ih upitao ima li koja majku? Bilo je tu i drugih neprijatnosti, imam samo najpogrdnije reči za tu "ustanovu", nebiste mi verovali...

Ђоле - Рушањ

11.10.2019. 10:11

Након свега што сам доживео са буквално свим лекарима и скоро свим медицинским сестрама док су ми родитељи буквално умирали (прошле и ове године), почев од дома здравља преко хитне помоћи па до пријемног у КБЦ "Звездара", апсолутно ме ништа не чуди. А још мање ми је жао тих тзв. здравствених радника када их нешто слично - па чак и много горе - задеси. Напротив.

Nesa

11.10.2019. 18:09

I moj otac je umro tamo, sestre nevode racuna o pacijentima proverite niti ih obilaze a ni vodu necu da im daju ja ima naj gore iskustvo na kbc bezaniska kosa i zato nemam ni jednu pohvalu na njihov rad