НОВОСТИ САЗНАЈУ: Професора прозивају због мајице са натписом Ајде да га меримо?

Б. Б.

09. 10. 2019. у 08:15

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Професора прозивају због мајице са натписом Ајде да га меримо?
Родитељи оптужују професора медицинске школе на Звездари

ПОЈЕДИНИ родитељи, који су желели да остану анонимни, у медијима су оптужили Ј. М. (50), професора физичког васпитања у Медицинској школи на Звездари, да сексуално узнемирава њихову децу. Наводно су се девојке жалиле да их пипа на часу док раде вежбе. А главна замерка што на час долази у мајици са натписом "Ајде да га меримо".

У жељи да чујемо и другу страну приче, позвали смо школу, где нам је речено да ће се ова образовна установа огласити званичним саопштењем.


ПРОЧИТАЈТЕ И: SKANDAL U MEDICINSKOJ ŠKOLI U BEOGRADU: Roditelji tvrde da im nastavnik fizičkog pipka ćerke i zadiže im majice (FOTO)


Међутим, како "Новости" незванично сазнају, фотографија професора у гардероби са непримереним натписом настала је у октобру 2018. године и о томе је обавештено Министарство просвете.


Такође, према нашим информацијама, није поднета ниједна писана пријава на рад и понашање професора физичког васпитања, нити је утврђен било какав његов настрани однос према ученицама.


Помоћник министра за средње образовање и васпитање и образовање одраслих Александар Пајић истакао је том приликом да се о случају мајице са непримереним натписом расправљао прошле године.
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Саша

09.10.2019. 20:39

Када просвјетни радници добију униформе које ће бити обавезне на радном мјесту у радно вријеме, ово се више неће дешавати.П.С.Просвјетни сам радник.