Поднете кривичне пријаве због уништавања коцака на Тргу

Танјуг

08. 10. 2019. у 10:30

Поднете кривичне пријаве због уништавања коцака на Тргу

Фото: Твитер принтскрин

Кривичне пријаве су поднете против особа са снимака које су сами учесници демонстрација и медији објављивали
Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Града Београда поднела је кривичне пријаве против особа које су у суботу, 5. октобра, око 20 сати уништавале гранитне коцке на Тргу Републике у Београду, саопштио је Беоинфо.

Пријаве су поднете против Р. Д, Р. Ј, К. М, В. Т, П. В. и Б. Б. и других који су учествовали у уништавању имовине града Београда.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ -ТАКСИСТИ ИСПРЕД ЗГРАДЕ ВЛАДЕ: Следеће недеље протести од 14 до 17 часова, уводе се још две трасе, у плану блокада Славије и моста Газела! (ФОТО)

Кривичне пријаве су поднете против особа са снимака које су сами учесници демонстрација и медији објављивали, а на основу информација о идентитету које су грађани доставили Дирекцији за грађевинско земљиште и изградњу, наводи се у саопштењу.

Дирекција подсећа да ово није први пут да групе хулигана нападају раднике који раде на реконструкцији градских улица и уништавају имовину града Београда, саобраћајне знаке, заштитне ограде, и апелује да се починиоци ове и сличних нелегалних радњи санкционишу, наводи се у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације