ПОЖАР НА ТМФ: Експлодирао фрижидер са хемикалијама, нема повеђених (ФОТО / ВИДЕО)

Танјуг

петак, 20. 09. 2019. у 08:19

ПОЖАР НА ТМФ: Експлодирао фрижидер са хемикалијама, нема повеђених (ФОТО / ВИДЕО)

Фото В. Данилов

Технолошко-металуршки факултет у Београду, где се ноћас догодила експлозија и пожар, од јутрос нормално ради и нема опасности од испарења. Експлодирао је мотор фрижидера са хемикалијама у одсеку за органску хемију

Технолошко-металуршки факултет у Београду, где се ноћас догодила експлозија и пожар, од јутрос нормално ради и нема опасности од испарења.

Инцидент се догодио ноћас, један сат иза поноћи, када је експлодирао мотор фрижидера са хемикалијама у одсеку за органску хемију.

"Мотор фрижидера са хемикалијама се прегрејао. Због тога се чула и експлозија. Прошао је увиђај и нема никакве опасности. Факултет нормално ради", речено је Танјугу на Технолошко- металуршком факултету.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Паркинг на плацу код СМИП

Повређених нема, а како медији јављају причињена је већа материјална штета.

Ватрогасци су брзом интервенцијом успели да брзо локализују пожар, а полиција са Палилуле блокирала је околне улице.Одмах потом, на лице места изашли су челници ТМФ-а.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Bane Vanga

20.09.2019. 09:43

Motor frizidera retko eksplodira. Frizider u kome se cuvaju isparljiva organska jedinjenja, medjutim, to radi cesto. Licno sam tokom zivota prisustvovao dvema takvim eksplozijama. Dakle, krajnje je vreme da fakulteti i instituti koji rade sa isparljivim hemikalijama kupe profesionalne frizidere a ne da koriste kucne, koji varnice.